xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εκμίσθωση ακινήτου στη Ν.Ποτίδαια, από το Δήμο Νεάπολης-Συκεών

potidaia panoramiko

Για τουριστική χρήση

Σύμφωνα με την ΑΔΣ 208/2020, ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών προτίθεται να διεξάγει δημόσια, φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την μακροχρόνια εκμίσθωση για τουριστικούς σκοπούς (άρθρο 6 παρ.17 του Ν.2160/1993, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 23 του Ν.4179/2013) ακινήτου ιδιοκτησίας του (κληροτεμαχίου με αριθμό 1217 εκτός σχεδίου) στην αγροτική περιοχή της κοινότητας της Ν. Ποτίδαιας του Δήμου Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής.

Βασικός στόχος του Δήμου Νεάπολης-Συκεών είναι η επιλογή κατάλληλου μισθωτή, ο οποίος θα μισθώσει την ανωτέρω έκταση με σκοπό την ανακαίνιση, αναβάθμιση, εκμετάλλευση και αξιοποίησή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικότερα, ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, αξιοποιώντας τη δημοτική περιουσία, εκμισθώνει το ακίνητο αυτό προκειμένου να επαναλειτουργήσει ως οποιασδήποτε μορφής τουριστικής επιχείρησης. Αποσκοπεί στην προσέλκυση ενδιαφερομένων επενδυτών, οι οποίοι αποδεδειγμένα διαθέτουν τη δέουσα επιχειρηματική και τεχνική εμπειρία, καθώς και χρηματοοικονομική επάρκεια, ώστε να αντιληφθούν και να συμμετάσχουν στην υλοποίηση των σκοπών του, με απώτερο στόχο το συγκρότημα να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης και προβολής της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, για λόγους διαφάνειας και νομιμότητας, και θεωρώντας ότι η συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι ουσιαστική στη διαμόρφωση των όρων διακήρυξης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ανωτέρω ακινήτου ιδιοκτησίας του, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά τους επί των όρων μέχρι τις 20-03-2021, ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: · Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή · Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

· είτε ταχυδρομικά (Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, Στρ. Στεφ. Σαράφη και Ι. Μιχαήλ 1, ΤΚ 56625, Συκιές, Θεσσαλονίκη).

Μετά το πέρας της προθεσμίας, το σύνολο των προτάσεων και παρατηρήσεων που θα συλλεχθούν, θα ληφθούν υπόψη για την οριστικοποίηση των όρων της δημοπρασίας που θα εγκριθούν από την Οικονομική Επιτροπή.

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Εσόδων και Περιουσίας, τηλ.: 2313.313143.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2