ΡΟΗ 24/7:

«Τρίζει» το αήττητο του Τούχελ, απόδοση άνω του διπλασιασμού στον Βόλο

Προγνωστικά Στοιχήματος

 Η πρόταση της ημέρας

Τον αντίπαλο της περιμένει και η Μπαρτσελόνα στο τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, Λεβάντε και Μπιλμπάο έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού. Σούπερ ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι, αναμέτρηση ομάδων του Λονδίνου είναι αυτή της Φούλαμ με την Τότεναμ.

Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση για την betsson ελλαδα

915. Λίβερπουλ – Τσέλσι (21:45)

Συνεχίζoυμε με το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ. Οι άσχημες πορείες των δύο ομάδων τις έχουν φέρει να μάχονται μεταξύ τους για μία θέση στην πεντάδα. Η Λίβερπουλ την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διέκοψε το σερί των 4 ηττών, γεγονός που δείχνει την αγωνιστική της κατάσταση. Το θετικό για τον κόουτς Κλοπ είναι πως μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Άλισον (Τ), Φαμπίνιο (Μ), Ζότα (ΜΕ), οι δύο πρώτοι πάνε για βασικοί. Νέο ρεκόρ φιλοδοξεί να κάνει ο προπονητής της Τσέλσι Τούχελ, ο οποίος στα 10 ματς που είναι στον πάγκο των «μπλε» η ομάδα του παρέμεινε αήττητη (7-3-0) και αν τα καταφέρει και απόψε θα περάσει μπροστά στον σχετικό πίνακα από τους Μουρίνιο και Σκολάρι. Εκτός είναι ο πολύπειρος Τιάγκο Σίλβα (Α), αμφίβολος ο Έιμπραχαμ (Ε). 

Προγνωστικό: Διακρίθηκε μία κόπωση στην Τσέλσι στο τελευταίο ματς (0-0 με τη Μάν. Γιουνάιτεντ) Η Λίβερπουλ έχει κάποιες καλές επιστροφές και θεωρούμε δεν θα αφήσει την ευκαιρία να επιστρέψει στην πεντάδα να πάει ανεκμετάλλευτη. Στο 2.20 ο άσος.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

επιστροφή στην κορυφή