ΡΟΗ 24/7:

Εικόνα Βαυαρικής υπεροχής

jadon sancho borussia dortmund bayern munich

Η πρόταση της ημέρας

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε μια πλήρη αγωνιστική κίνηση σε όλες τις χώρες, ακόμα και αν οι φίλαθλοι είναι απόντες από τις εξέδρες, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα. Από όλα τα σημερινά ματς, έχουμε ξεχωρίσει ένα συγκεκριμένο στη Μπουντεσλίγκα.

Φυσικά, μιλάμε για το σπουδαίο «Der Klassiker» ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Ντόρτμουντ. Τα περασμένα χρόνια το παιχνίδι αυτό έκρινε τίτλους, φέτος θα έχει μια διαφορετική προσέγγιση, όμως και οι δυο θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Μπάγερν Μονάχου: Μετά το εμφατικό 5-1 επί της Κολωνίας, η Μπάγερν είχε μια εβδομάδα να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, που έχει όλα τα φόντα να γίνει εφαλτήριο για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Οι Βαυαροί είναι στο +2 από τη Λειψία, μια διαφορά που μπορεί να ανατραπεί με το παραμικρό τους λάθος. Ο Φλικ είδε το διάστημα αυτό αρκετούς από τους τραυματίες του να επανέρχονται σε φουλ ρυθμούς και από τους βασικούς του, ουσιαστικά μόνο ο Τολισό είναι ακόμα εκτός. Μετά, πάντως και το 4-1 στην Ιταλία επί της Λάτσιο στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι πρωταθλητές θα έχουν περισσότερο χρόνο να αφιερώσουν στη Μπουντεσλίγκα.

Ντόρτμουντ: Μετά από ένα πολύ δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι, η Ντόρτμουντ την περασμένη Τρίτη νίκησε με 1-0 τη Γκλάντμπαχ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου, που σίγουρα αποτελεί έναν από τους στόχους της για φέτος. Οι Βεστφαλοί γνωρίζουν τις δυσκολίες ενός αγώνα στο Μόναχο κόντρα στην μεγάλη τους αντίπαλο Μπάγερν και από τη στιγμή που έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, κάθε απώλεια βαθμών μπορεί να αποβεί μοιραία για τον τερματισμό στην 4άδα. Ο υπηρεσιακός Τέρζιτς θα περιμένει τον σκόρερ του μοναδικού γκολ επί της Γκλάντμπαχ μεσοβδόμαδα, Σάντσο, μέχρι τελευταίας στιγμής για το αρχικό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπό άλλες συνθήκες το παιχνίδι θα ήταν πολύ πιθανό να «σπάσει» αναφορικά με το φαβορί, όμως από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Μπάγερν δεν νιώθει καθόλου σίγουρη στην πρώτη θέση, κάθε ματς έχει ξεχωριστή βαρύτητα. Η Ντόρτμουντ όσο καλά και αν παίξει, μέσα στο Μόναχο η Μπάγερν είναι η κυρίαρχος. Πάμε στον άσο με το over 1.5 στο 1.75 του Stoiximan.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

επιστροφή στην κορυφή