xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

τον Γ. Γιώργο στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla93

Στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, το απόγευμα της Δευτέρας, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.

Η πανδημία και οι επιπτώσεις της στη Χαλκιδική ήταν ο κεντρικός άξονας της συζήτησης, στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση, περίπου στις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στη Χαλκιδική στο "μέτωπο" του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί στη Ν. Προποντίδα και την Κασσάνδρα, ωστόσο επιδεινώνεται στον Πολύγυρο και τη Σιθωνία. Ο κ. Γιώργος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παρατεταμένο lockdown που βιώνει η Χαλκιδική από τον Αύγουστο, αλλά και στις επιπτώσεις της πανδημίας στον Τουρισμό, που αποτελεί έναν από τους κεντρικούς άξονες της οικονομίας του νομού, υπογραμμίζοντας ότι φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να λειτουργήσουν σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία. Παράλληλα σημείωσε τις επιπτώσεις στον Πρωτογενή Τομέα και κυρίως στη συγκομιδή της ελιάς, με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους μετακλητούς εργάτες γης.
Παράλληλα στη συζήτηση, κινήθηκε και στο θέμα των αμμοκρατών της Νικήτης, που ταλάνισε την περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα, θέμα για το οποίο προβλήθηκε βίντεο με τον Δήμαρχο Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα, ενώ έγινε αναφορά και στο "ορφανό" χιλιόμετρο της Ποτίδαιας και στην καθυστέρηση της διαπλάτυνσης του δρόμου.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 09 Μαρτίου 2021 16:19
επιστροφή στην κορυφή