Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

deh enaerites

Για την ενίσχυση του δικτύου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ την Τετάρτη 10 Μαρτίου και την Παρασκευή 12 Μαρτίου από τις 8.30 έως τις 14.00 στην Καλλιθέα, μόνο στην περιοχή του Γηπέδου, το φούρνο "ΛΕΜΟΝΗ", την Κοινότητα έως το Ξενοδοχείο "ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ".
Επίσης την Πέμπτη 11 Μαρτίου θα σημειωθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Ν. Καλλικράτεια, μόνο στην περιοχή των οδών Κελέση, Μυκονιάτη, Κατσίρμα, Τζον Κένεντυ, Σελεμενάκη, Κυανή Ακτή και σε όλη την περιοχή από Καλλικράτεια έως τον οικισμό Κηπούπολη.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020