xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δωρεά οχήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)

20210310 121140

Από την εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός Α.Ε."

Ένα όχημα VOLKSWAGEN T5 4Χ4 karo full extra πρόσφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής η "Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.". Πρόκειται για μία ακόμη δωρεά της Ανώνυμης Εταιρείας Μεταλλείων και Βιομηχανίας Χρυσού προς το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δρ. Κωνσταντίνος Δεδελούδης κατά την παράδοση-παραλαβή του οχήματος τόνισε ότι «το Γ.Ν. Χαλκιδικής προσπαθεί και προσφέρει συντεταγμένα ένα υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες και τέτοιου είδους χειρονομίες αποτελούν ένα ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των προσπαθειών μας και αντικατοπτρίζουν τον αλτρουισμό αλλά και την αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας, απαραίτητα στοιχεία για την εξέλιξη στης σημερινής κοινωνίας. Με τη στάση σας και την προσφορά σας, αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά έμπρακτα πως τούτη την κρίσιμη ώρα για την χώρα, όλες οι κρίσεις ξεπερνιούνται όταν υπάρχει αυξημένη κοινωνική και εταιρική ευθύνη. Είμαστε σίγουροι, πως θα συνεχίσετε να συνδράμετε και στο μέλλον και όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε».

2024DEDELOYDHS

Στην παράδοση και παραλαβή παραβρέθηκαν, ο εκπρόσωπος της Εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» CSR & Community Relations Manager Ιωάννης Μαλεγκάνος, η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, Φωτεινή Μιχαηλίδου και ο Προϊστάμενος της Τεχνική Υπηρεσίας Νικόλαος Μαχαιράς.

20210310 12094

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2