xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

FB IMG 1610207310172

Τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές στη Χαλκιδική

Βελτιωμένος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Ενισχυμένοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά πελάγη. Παγετός τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Άνοδος των μεγίστων θερμοκρασιών.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από -2 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, εκτός από τα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ..

Στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερες.

Στον Πολύγυρο περιμένουμε ασθενείς βροχές έως το μεσημέρι και στη συνέχεια πυκνές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και δυτικοί έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νέα Μουδανιά περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί και νοτιοανατολικοί έντασης 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

επιστροφή στην κορυφή