Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ξεσπούν» Λάτσιο, Μπρέντφορντ, κόντρα τη Βαλένθια

Προγνωστικά Ημέρας

Η πρόταση της ημέρας

Στενεύουν τα περιθώρια για τη Λάτσιο, που υποδέχεται την Κροτόνε, στη μάχη να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πίεση και στη Νιούκαστλ, που πρέπει να πάρει βαθμούς κόντρα στην Άστον Βίλα, καθώς «απειλείται» από Μπράιτον και Φούλαμ. Με απουσίες η Βαλένθια στο τοπικό ντέρμπι με τη Λεβάντε, ενώ στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Μάθε πως να κάνεις novibet εγγραφη

102. Λάτσιο – Κροτόνε (16:00)

Ξεκινάμε από τη Σέριε Α. Από 3 διαδοχικές ήττες για όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Λάτσιο, έχει πέσει εκτός ευρωπαϊκών θέσεων στο πρωτάθλημα, ενώ θεωρείται κι αποκλεισμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το εντός έδρας 1-4 από την Μπάγερν. Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες, καθώς μετράει 6 διαδοχικές στο «Ολίμπικο» για το πρωτάθλημα. Η Κροτόνε επέστρεψε στα «τρίποντα» επικρατώντας 4-2 της Τορίνο, μπροστά τα πηγαίνει καλά όταν βρίσκει χώρους, πίσω όμως «μπάζει», δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω και στα 10 τελευταία ματς.

Προγνωστικό: Μοναδικό πεδίο διάκρισης το πρωτάθλημα για τη Λάτσιο κι αν θέλει να βγει και του χρόνου στην Ευρώπη, τέτοια ματς πρέπει να τα «καθαρίζει». Η Κροτόνε, θα κάνει παιχνίδι αντεπιθέσεων, ενδέχεται να συνεισφέρει κι αυτή στο σκοράρισμα. Στο 2.25 το Over 3,5.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020