Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Από Κοντά" στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla163

Η Αναστασία Χαλκιά και η Κορίνα Ζολλά στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τη Δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, το απόγευμα της Δευτέρας, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.

Η πανδημία και οι επιπτώσεις της στην οικονομία της Κασσάνδρας, αλλά και οι προοπτικές για το φετινό καλοκαίρι αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης, στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση, περίπου στις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας.
Η κ. Χαλκιά επεσήμανε στις δραματικές επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις της περιοχής, τονίζοντας ότι τη χρονιά που πέρασε - και πέρα από τις επιχειρήσεις που έκλεισαν - σημειώθηκε πτώση του τζίρου κατά 80%. Ωστόσο η Δήμαρχος Κασσάνδρας τόνισε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το φετινό καλοκαίρι, που αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο, καθώς αναμένεται να λειτουργήσουν όλα τα ξενοδοχεία.
Παράλληλα η κ. Χαλκιά αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση και αφορά τον ιαματικό τουρισμό και κατά συνέπεια τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, τα οποία είναι μία ιδιαίτερα σημαντική επένδυση του Δήμου Κασσάνδρας.
Τέλος η Δήμαρχος υπογράμμισε ότι στοχεύει στην αξιοποίηση των ανεκμετάλλευτων σημείων της περιοχής, αναδεικνύοντάς τους με την ανάλογη προβολή.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 16 Μαρτίου 2021 17:31

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020