ΡΟΗ 24/7:

Το 3.10 στην Τούμπα, η «επιστροφή» της Βιγιαρεάλ και ο… Εμπαπέ

Προγνωστικά Ημέρας

Η πρόταση της ημέρας

Πλούσιο το αποψινό κουπόνι, με βαθμολογικά ντέρμπι τετράδας στην έναρξη των πλέι οφ της Super League Interwetten (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Άρης) και ματσάρες Ρόμα – Νάπολι, Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν, σε Ιταλία και Γαλλία, αντίστοιχα. Στην Αγγλία, ξεχωρίζουν το λονδρέζικο ντέρμπι Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ για την Πρέμιερ Λιγκ και το Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ για το Κύπελλο. Δύσκολη έξοδος για την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, στην έδρα της Σοσιεδάδ.

Μάθε τα πάντα για τα καζινο

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:00)

Προημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, «μονός», με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο. Η Λέστερ προετοιμάστηκε απερίσπαστη για το ματς και δείχνει να βρίσκει πάλι τον καλό εαυτό της, προερχόμενη από δύο σερί νίκες, που πάντως δεν έπαιξε με μεγαθήρια (Μπράιτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ). Από μεγάλη πρόκριση έρχεται η Γιουνάιτεντ, επί της Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Σόλσκιερ έχει διορθώσει σημαντικά την ανασταλτική του λειτουργία, κρατώντας απαραβίαστη εστία στα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Για τη Λέστερ αποτελεί στόχο το Κύπελλο, θα τα δώσει όλα το δίχως άλλο. Βέβαια η Γιουνάιτεντ πλέον δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο κι αυτό είναι κάτι που τη βοηθάει σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Θα πάμε με το ενδεχόμενο να προκριθεί η ομάδα του Σόλσκιερ, που προσφέρεται στο 1.78 (ανεξαρτήτως τρόπου).

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

επιστροφή στην κορυφή