ΡΟΗ 24/7:

Ολοένα και πιο κοντά η Καμπούρ

cambuur

Σας στέλνουμε ταμείο

Μάθε τα πάντα για τις Στοίχημα αναλύσεις

Οι Εθνικές ομάδες επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ και για τις επόμενες δέκα περίπου ημέρες τα παιχνίδια των συλλόγων θα μας απασχολούν ολοένα και λιγότερο.

Σήμερα έχουμε επί το πλείστον παιχνίδια που κλείνουν τις αγωνιστικές σε μικρότερες κατηγορίες της Ευρώπης και εμάς θα μας απασχολήσει το ματς στη Β’ Ολλανδίας ανάμεσα στην πρωτοπόρο Καμπούρ και την Αϊντχόφεν.

Καμπούρ: Παρότι άφησε δυο βαθμούς στην έδρα της Γκο Αχέντ Ίγκλς, η Καμπούρ δείχνει πολύ δύσκολο να ανακοπεί στην πορεία της προς τα μεγάλα «σαλόνια» του Ολλανδικού ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε πως οι δυο πρώτοι της Β’ κατηγορίας ανεβαίνουν απευθείας και με νίκη επί της Αϊντχόφεν, η Καμπούρ θα ξεφύγει με 8 πόντους από την 3η Αλμέρε Σίτι, με 9 αγώνες για το φινάλε. Η ομάδα είναι εντυπωσιακή τελευταία στην έδρα της και φυσικά το απόλυτο φαβορί για μια ακόμα άνετη επικράτηση.

FC Αϊντχόφεν: Δεν πρέπει να μπερδεύουμε την FC Αϊντχόφεν με την Γιόνγκ Αϊντχόφεν, μια ομάδα που παίζει επίσης στην κατηγορία. Η FC είναι η δεύτερη ομάδα της πόλης, τη στιγμή που η Γιονγκ είναι τα πιτσιρίκια της PSV, που είναι η μεγάλη ομάδα του Αϊντχόφεν. Η FC φέτος δε τα πηγαίνει καλά και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κακή φόρμα. Η αποστολή της στο Λεουβάρντεν είναι πολύ δύσκολη και στόχος της είναι μια καλή εμφάνιση, καθώς η ήττα πιθανότατα δε θα αποφευχθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας είναι δεδομένη. Η Καμπούρ παίζει σαν ομάδα πρώτης κατηγορίας και η επιστροφή της σε αυτή δε θα αργήσει. Σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμα μια νίκη στην έδρα της, απέναντι σε έναν αντίπαλο αδύναμη και κακό εκτός. Πάμε στο συνδυαστικό 1/1 και over 2.5, στο 2.15 στον Stoiximan.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr.

επιστροφή στην κορυφή