xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θλίψη στη Χαλκιδική για τον θάνατο του Μπ. Μουζενίδη

mouzenidis Ellinair 609321

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Αντιπεριφερειάρχη Ι. Γιώργο

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του επιχειρηματία και προέδρου του ομίλου Mouzenidis Travel, Μπόρι Μουζενίδη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος. Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο κ. Γιώργος αναφέρθηκε στην προσφορά του εκλιπόντα στον τουρισμό της Χαλκιδικής και γενικότερα της χώρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Στην αρχή ο αιφνιδιασμός, αμέσως μετά η άρνηση αποδοχής του συμβάντος και στο τέλος, μετά από συνεχή τηλέφωνα και την ίδια ερώτηση (ο Μπόρις έφυγε;), η απογοήτευση, η θλίψη και ο πόνος για την απώλεια ενός εξαιρετικού ΑΝΘΡΩΠΟΥ, φίλου, πατριώτη, επιχειρηματία και λάτρη της Χαλκιδικής. Χρόνια τώρα τα όνειρά του, παρέα με τα δικά μου, μας συντρόφευαν στα ταξίδια μας προς την Ρωσία, γεμίζοντάς μας με ελπίδες ότι οι καλύτερες μέρες για τον ελληνικό τουρισμό και την Χαλκιδική που λάτρεψε και τον λάτρεψε, έρχονται.

Ο άνθρωπος που το 2014 ξεκινήσαμε μαζί, μετά από παρότρυνσή του, την αδελφοποίηση της Χαλκιδικής, κι αργότερα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την Αγία Πετρούπολη, ο οραματιστής της ανάδειξης της Χαλκιδικής σε θερινό θέρετρο των Ρώσων μεγιστάνων, «έφυγε» από κοντά μας αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στους οικείους του, αλλά και σε όλους εμάς που αγαπήσαμε το χαμόγελό του, την υπέροχη καρδιά του και την ανθρωπιά με την οποία συμπεριφερόταν τον καθένα που τον πλησίαζε για τον οποιοδήποτε λόγο.

Στήριγμα για χιλιάδες πονεμένους συμπατριώτες που σε δύσκολα χρόνια αναζητούσαν ελπίδα στη νέα τους πατρίδα, δεν ξέχασε ποτέ της καταβολές του και τις ηθικές αξίες που έφερε μαζί του, όταν νεαρός μετακόμισε από την Γεωργία στην πατρίδα, όπως κι ο ίδιος έλεγε. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Καλό ταξίδι φίλε Μπόρις!!!".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2