ΡΟΗ 24/7:

Με… θράσος για το 3.20

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

«Ρεπό» από τα προκριματικά για την Ελλάδα, που θα δώσει φιλικό με την Ονδούρα, ως πρόβα για το ματς με τους Γεωργιανούς. Δεν… τρελαίνομαι με κάποιο σημείο, οπότε θα πάω σε ένα ειδικό στοίχημα από την αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας.

Διάβασε την αξιολόγηση του betshop casino

Μου άρεσε πολύ ο Τζόλης στο ματς με την Ισπανία, όχι τόσο για τις επιθετικές ενέργειες, αφού η ομάδα δεν ήταν… προσανατολισμένη να κάνει, αλλά με τον τσαμπουκά που έδειξε. Δεν είναι λίγο, οι περισσότεροι Έλληνες νεαροί παίκτες συνήθως θολώνουν όταν πέφτουν στα βαθιά, τους «κόβονται τα πόδια». Το αντίθετο, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και έσπρωχνε και γενικότερα έδειξε καλώς εννοούμενο θράσος.

Απόψε, βάσει του ρεπορτάζ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να παίξει για τουλάχιστον ένα ημίχρονο. Επειδή το ματς γίνεται στην Τούμπα πιστεύω πως είναι πιο εξοικειωμένος με το γήπεδο και θα έχει ένα λόγο παραπάνω να σκοράρει. Το έκανε στο φιλικό με την Κύπρο, το να το πράξει στο ματς προσφέρεται στο 3.20 και νομίζω έχει αξία. Για την Ονδούρα δεν ξέρω πολλά, πέραν του ότι από το Νοέμβριο του 2019 και μετά δίνει μόνο φιλικά. Προσφέρεται για ένα ματς με ρυθμό και δοκιμές.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μόνο στο Foxbet

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 28 Μαρτίου 2021 12:36
επιστροφή στην κορυφή