Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με «μπροστάρη» τον Ίλιτσιτς

josip ilicic slowenia 1605540726 51563

Παίζουμε μπάλα με... Εθνικές

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος

Αγωνιστική νούμερο τρία σήμερα και αύριο σε όλη την Ευρώπη και φυσικά αναφερόμαστε στα προκριματικά του Μουντιάλ, που μας έχουν κάνει στοιχηματική συντροφιά τις πέντε προηγούμενες ημέρες.

Το ενδιαφέρον ολοένα και μεγαλώνει και εμείς θα ασχοληθούμε εκ νέου με τον όμιλο της Κύπρου, εκεί όπου στη Λευκωσία η ομάδα της Μεγαλονήσου υποδέχεται την Σλοβενία του Όμπλακ και του Ίλιτσιτς, με στόχο να αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή.

Κύπρος: Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στο «μεγαθήριο» που λέγεται Κροατία, όμως η Κύπρος, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια των Κύπριων, οι οποίοι παρότι αρκετά αμυντικοί, μπορούσαν στο φινάλε να ρισκάρουν παραπάνω για την έκπληξη. Κόντρα στη Σλοβενία, οι νεαροί, ως προς το πλείστον, παίκτες του Νίκου Κωστένογλου θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό, όταν απέναντί τους θα βρεθεί μια έμπειρη ομάδα όπως η Σλοβενία.

Σλοβενία: Μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Κροατίας στην πρεμιέρα των προκριματικών, η Σλοβενία πήγε σαν αουτσάιντερ στο Σότσι της Ρωσίας και παρά την ήττα από την «αρκούδα» με 2-1, ήταν πολύ καλή από τα μέσα του πρώτου μέρους και μέχρι το φινάλε και λίγο έλειψε να φύγει με τον βαθμό. Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, η ομάδα του Ματίας Κεκ δηλώνει «παρούσα» στη μάχη των δυο πρώτων θέσεων, ξέροντας πως το έργο της θα γίνει πολύ πιο βατό αν πάρει όλους τους βαθμούς στα παιχνίδια με τους πιο αδύναμους αντιπάλους. Έτσι, το ματς στην Κύπρο είναι αρκετά κομβικό για την παρέα του Όμπλακ.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για τρίτο σερί παιχνίδι η Κύπρος θα αναγκαστεί να έχει παθητικό ρόλο και αυτό είναι ίσως κάτι που δε θα αρέσει στους φίλους της ομάδας. Η Σλοβενία έδειξε καλά στοιχεία στη Ρωσία, μπορεί να φύγει με το διπλό από το «ΓΣΠ» αν πιάσει την ίδια απόδοση. Στο 1.72 το διπλό στον Stoiximan.


Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020