ΡΟΗ 24/7:

τον Στέλιο Βαλιάνο στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla303

Στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, το απόγευμα της Δευτέρας, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.
Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης, τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, αλλά και το τουριστικό άνοιγμα του Δήμου Αριστοτέλη, αποτέλεσαν το βασικό άξονα της συζήτησης, στο τηλεοπτικό ραντεβού στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση, περίπου στις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο κ. Βαλιάνος αναφέρθηκε στο σπουδαίο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' Βαθμού και στο ρόλο του στην καθημερινότητα του πολίτη.
Παράλληλα αναφέρθηκε στη νέα σύμβαση της κυβέρνησης με την εταιρία "Ελληνικός Χρυσός", που πρόσφατα κυρώθηκε στη Βουλή, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αριστοτέλη ζητά το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από την επένδυση, μέγιστα αντισταθμιστικά οφέλη, καθώς και το συντριπτικό ποσοστό του εργατικού δυναμικού να προέρχεται από το Δήμο.
Τέλος ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, "ξεδίπλωσε" το σχέδιο τουριστικής προβολής του Δήμου για μορφές θεματικού τουρισμού, αναφέροντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

επιστροφή στην κορυφή