xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: Να αποτραπεί η διάλυση του Ταχυδρομικού Καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Ιερισσό

malama ier

Μετά από επιστολή τεσσάρων Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Αριστοτέλη

Κοινοβουλευτική αναφορά προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσε η Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, μετά από το πρόβλημα που έχει προκύψει από τις αποχωρήσεις προσωπικού στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Ιερισσό. Η αναφορά κατατέθηκε σε συνέχεια σχετικής επιστολής τεσσάρων Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Αριστοτέλη και την οποία συνυπογράφουν και 45 φορείς της κοινωνίας των πολιτών της περιοχής.
Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, οι μειώσεις προσωπικού στο κατάστημα των ΕΛΤΑ της Ιερισσού, ιδιαίτερα μετά από τις τελευταίες διαδικασίες εθελουσίας αποχώρησης εργαζόμενων, έχουν οδηγήσει σε κίνδυνο κατάρρευσης του ταχυδρομικού έργου σε μία πολύ μεγάλη περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη, με τεράστιους κινδύνους για την τοπική οικονομία. Οι φορείς υπογραμμίζουν, επίσης, το γεγονός ότι σε περίπτωση που δεν αντικατασταθούν οι αποχωρούντες υπάλληλοι, μία περιοχή με με χιλιάδες κατοίκους και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες το καλοκαίρι θα αποστερηθεί κρίσιμες ταχυδρομικές και τραπεζικές υπηρεσίες.
Στο πλαίσιο αυτό η Κυριακή Μάλαμα καλεί τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να δράσει άμεσα στην κατεύθυνση της άμεσης αντικατάστασης των αποχωρούντων υπαλλήλων από το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2