Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη "φάκα" 25χρονος για ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

foto list 1421

Βρέθηκαν στην κατοχή του όπλο και ναρκωτικά

Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις περιπολούντων αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη νεαρού ημεδαπού που διέπραξε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα ψιλικών.

Πρόκειται για 25χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ευόσμου-Κορδελιού για ληστεία κατ’ εξακολούθηση και για παραβάσεις των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 25χρονος πρωινές ώρες χθες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Ευόσμου και με την απειλή όπλου αφαίρεσε ένα συρτάρι ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίσθηκε να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή του Δενδροποτάμου και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

• ένα πιστόλι,

• το αφαιρεθέν συρτάρι της ταμειακής και μέρος των χρημάτων και

• μικροποσότητα κοκαΐνης.

list 768x1024

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από έτερο κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Συκεών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας, ναρκωτικών, όπλων και παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

foto list 1421b

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020