ΡΟΗ 24/7:

Δήμος Θεσσαλονίκης: "Τα παραμύθια του Σαββάτου"

poster paramytjia savvatou21

Μια εκπομπή για τα παιδιά από τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και τον ΟΒΡΕΠΟΜ

Νέες δυναμικές πρωτοβουλίες με επίκεντρο τα παιδιά αναλαμβάνουν η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Βρεφικής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ). Συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές δράσεις τους, έχουν προετοιμάσει την εβδομαδιαία εκπομπή "Τα παραμύθια του Σαββάτου", που θα προβάλλεται μέσα από το κανάλι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης στο YouTube.

"Η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο ΟΒΡΕΠΟΜ, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γονείς και παιδιά εξαιτίας του πολύμηνου εγκλεισμού στο σπίτι, που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και θέτοντας ως κύρια προτεραιότητα τη διαπαιδαγώγηση αλλά και την ψυχαγωγία τους, έχουν ετοιμάσει μια σειρά εκπομπών με αφηγήσεις παραμυθιών", εξηγεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ιακώβου.

Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε Σάββατο στις 11.00 το πρωί, μέσα από το κανάλι των Παιδικών Σταθμών θα προβάλλονται βίντεο με αφηγήσεις παραμυθιών από συγγραφείς, βρεφονηπιοκόμους αλλά και νηπιαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν την εβδομαδιαία εκπομπή, μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης στο ΥοuΤube ή να επισκεφθούν την αντίστοιχη σελίδα στο facebook. Τον σχεδιασμό και τον συντονισμό των εκπομπών έχει αναλάβει η δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. του ΟΒΡΕΠΟΜ Ευαγγελία Τζιάκα.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCe7rtRI70WOyUpJLNLSOopg

Παιδικοί Σταθμοί Facebook: https://bit.ly/39uLQ4z

ΟΒΡΕΠΟΜ Facebook: https://bit.ly/3ualTiu

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 02 Απριλίου 2021 22:09
επιστροφή στην κορυφή