ΡΟΗ 24/7:

Σοκ στη Μπάγερν, ευκαιρία για Λειψία

lewa injury

Το ντέρμπι της ημέρας

Μάθε τα πάντα για την bet365

Στον… χορό για τη τελική ευθεία έχουν μπει όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και η διακοπή των Εθνικών ομάδων την περασμένη εβδομάδα μπορεί να μας έκανε να ξεχαστούμε λίγο, όμως η δράση δεν θα σταματήσει καθόλου σχεδόν μέχρι τον Μάιο, λίγο πριν το Γιούρο.

Ένα μεγάλο ματς γίνεται στη Μπουντεσλίγκα, ίσως ντέρμπι τίτλου, με τη 2η Λειψία να υποδέχεται την 1η Μπάγερν, που θα παραταχθεί στο γήπεδο χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, χάνοντας ένα σημαντικό μέρος της επιθετικής της γραμμής «πυρός».

Λειψία: Μετά τη «γκέλα» της κόντρα στην Άιντραχτ, η Λειψία στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή πραγματικά «πάτησε» την Αρμίνια στο Μπίλεφεντ και το «φτωχό» 0-1 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα του Νάνγκελσμαν παίζει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι αρκετά άτυχη στην τελική προσπάθεια εδώ και 3-4 εβδομάδες. Το ματς με τη Μπάγερν είναι παιχνίδι της χρονιάς. Αν η Λειψία κερδίσει ξαναμπαίνει για τα καλά στη μάχη του τίτλου, καθώς θα έχει φτάσει εκ νέου την αντίπαλό της στον πόντο. Σε αντίθετη περίπτωση, μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα της 2ης θέσης. Γνωστές οι απουσίες, πιο σημαντικές αυτές των Χάλστενμπεργκ, Καμπλ και Ανχελίνο.

Μπάγερν Μονάχου: Πήγε στη διακοπή με ένα σημαντικό +4 στην κορυφή και η φόρμα της έδειχνε πως μόνο με… θαύμα θα μπορούσε να απωλέσει ακόμα έναν τίτλο στη Γερμανία. Η Μπάγερν είχε όμως την ατυχία να «χάσει» τον πρώτο σκόρερ της εδώ και πολλές σεζόν, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για τον επόμενο μήνα, εδώ που κρίνονται όλα. Έτσι, οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να φύγουν «αλώβητοι» από την έδρα της άμεσης ανταγωνίστριας για τον τίτλο, παίζοντας με έναν εκ των Γκνάμπρι, Μίλερ ή Τσούπο-Μότινγκ στην κορυφή, παίκτες σπουδαίας αξίας, όχι όμως ισάξιοι του Πολωνού. Το καλό νέο για τους τρεμπλούχους είναι πως οι υπόλοιπες απουσίες δεν είναι το ίδιο σοβαρές, με τα κενά των Ντέιβις και Μπόατενγκ να καλύπτονται.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμα και χωρίς τον αρχισκόρερ της, η Μπάγερν είναι μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει και να απειλήσει στο παραμικρό περιθώριο που θα της δοθεί. Δεν μπορούμε όμως να μη σταθούμε στην μεγάλη ευκαιρία που έχει μπροστά της η Λειψία στο να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Παίρνουμε τον άσο σε DNB, στο 2.00 το προσφέρει η Bet365.


Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές και bet365 προσφορές* με τον Άρχοντα.

επιστροφή στην κορυφή