sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: “Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” από τον κ. Θεοχάρη" (βίντεο)

malama theox

Ερωτήματα για το ξεκίνημα της τουριστικής οικονομίας κλήθηκε να απαντήσει ο Υπ. Τουρισμού

Συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού Χαλκιδικής, Κυριακής Μάλαμα προς τον Υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, για το φλέγον ζήτημα της έναρξης και της διαχείρισης της τουριστικής περιόδου στη Χαλκιδική. Η Κυριακή Μάλαμα έθεσε στον Υπουργό Τουρισμού επτά κρίσιμα ερωτήματα σε σχέση με το πότε και το πως θα ξεκινήσει να λειτουργεί η τουριστική οικονομία.
Συγκεκριμένα ο κ. Θεοχάρης ερωτήθηκε πότε θα ξεκινήσει στην πραγματικότητα ο τουρισμός, πότε θα ανοίξουν οι μετακινήσεις, πότε θα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων, πότε θα ανοίξει ο οδικός τουρισμός, πότε θα ξεκινήσουν οι διεθνείς πτήσεις, πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των επαγγελματιών και των εργαζόμενων του τουρισμού και ποια μέτρα οικονομικής στήριξης θα υπάρξουν για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον τουρισμό, ώστε να μπορέσουν να επανεκκινήσουν.

"Δυστυχώς, ο Υπουργός Τουρισμού δεν απάντησε τίποτα σε όλα αυτά, παραπέμποντας για τα κρίσιμα ζητήματα σε άλλους συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο. Οι έωλες κι ασαφείς απαντήσεις του Υπουργού Τουρισμού στη Βουλή εντείνουν ακόμα περισσότερο την ανησυχία του τουριστικού κόσμου της Χαλκιδικής", αναφέρει η κ. Μάλαμα σε δήλωσή της.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr