ΡΟΗ 24/7:

Δίνει απαντήσεις η πρωταθλήτρια

juve

Σας πάμε ταμείο

Μάθε τα πάντα για τις εταιριες στοιχηματος εγγραφη

Μια σούπερ Τετάρτη ανοίγεται μπροστά μας, με πολλά μεγάλα παιχνίδια, πέραν φυσικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που από χθες έχει μπει στα προημιτελικά του. Έτσι, έχουμε εξ’ αναβολής μας για τη Σέριε Α’ και τη Λα Λίγκα, ενώ σέντρα γίνεται και στα ημιτελικά του Ελληνικού Κυπέλλου.

Το ματς που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το πάλαι ποτέ ντέρμπι κορυφής του Ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι, με τις δυο ομάδες να μάχονται πια για μια θέση στη τετράδα.

Γιουβέντους: Παρότι ήταν σαφώς ανώτερη από την Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι, η Γιουβέντους δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο σκορ και μοιραία έχασε ακόμα δυο πολυτίμους πόντους στην προσπάθειά της να ανέβει βαθμολογικά.  Πλέον, η μάχη των πρωταθλητών στη Σέριε Α’ δεν είναι για την κορυφή, αλλά για την 4άδα, καθώς έμεινε πίσω από την Αταλάντα και το ματς με τη Νάπολι θα δείξει αν θα κρατήσει τους «παρτενοπέι» από κάτω. Ο Πίρλο γνωρίζει πως οι μέρες του είναι μετρημένες στον πάγκο, αλλά θα προσπαθήσει τουλάχιστον να πάρει το λιγότερο από τους στόχους που έχει θέσει. Εκτός για το ντέρμπι είναι οι Μπονούτσι, Ντεμιράλ και Μπερναντέσκι.

Νάπολι: Ολοένα και ανεβαίνει αγωνιστικά η Νάπολι του Γκατούζο, έχοντας 4 σερί νίκες και 56 βαθμούς, όσους και η σημερινή της αντίπαλος Γιουβέντους. Με διπλό στο Τορίνο, πέραν από ρεβάνς για τον χαμένο τελικό στο Σούπερ Καπ, θα σημαίνει και είσοδο στην 4άδα για τους «παρτενοπέι», κάτι που φαινόταν σχετικά αδύνατο πριν μερικούς μήνες. Ένας από τους λόγους της αγωνιστικής «ανάστασης» της Νάπολι είναι η επιστροφή των τραυματιών, με τη λίστα του Γκατούζο να έχει μικρύνει πάρα πολύ, καθώς μόνο οι Γκουλάμ και Ντέμε παραμένουν εκτός δράσης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιουβέντους δεν είναι στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα και αυτό μπορεί να φανεί πέρα από τη φόρμα της και στη βαθμολογία. Η Νάπολι ανεβαίνει, έρχεται με φόρα στο Τορίνο, όμως θεωρούμε πως οι πρωταθλητές θα αντιδράσουν και θα φύγουν με το τρίποντο. Στο 1.98 από τη Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr.

επιστροφή στην κορυφή