ΡΟΗ 24/7:

Τα… σπόρια στην Παρί

Προγνωστικά Ημέρας

Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος

Η Μπάγερν πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε την Παρί. Δίκαια μεν, αλλά οριακά με 1-0 δε. Ακόμα και στο πικ της δηλαδή δυσκολεύτηκε να κερδίσει τους Παριζιάνους, που κατά πολλούς διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ.

Μάθε τα πάντα για τις κορυφαίες στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα

Φέτος οι Βαυαροί δεν είναι στο πικ τους. Εμφανίζονται ασταθείς αμυντικά, κάτι που μέχρι τώρα δεν τους έχει κοστίσει, πέραν του αποκλεισμού στο Κύπελλο. Στην Bundesliga δεν κάνουν τον περίπατο που έκαναν άλλες χρονιές, παρότι είναι «αφοπλισμένη» η Ντόρτμουντ και μοναδικός αξιόλογος αντίπαλός τους είναι η Λειψία. Θα λείψουν Λεβαντόβσκι και Γκνάμπρι, αλλά δεν θα σταθώ ιδιαίτερα σε αυτό, αφού διαθέτουν ένα σορό… κόσμο που μπορεί να σκοράρει. Στα συν το απίστευτο πείσμα που διαθέτουν ορισμένοι παίκτες, όπως οι Γκορέτσκα, Κίμιχ, Μίλερ, στα πλην η συνολική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, που απόψε αναμένεται να τεσταριστεί, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος.

Η Παρί έχει κι αυτή κάποιες απουσίες (Βεράτι, Παρέδες, Ικάρντι, μεταξύ άλλων) αλλά από τη στιγμή που παίζουν μπροστά οι Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Ντι Μαρία, είναι απειλή για κάθε αντίπαλο. Η διαφορά από πέρσι, είναι πως έχει τον πάγκο έναν καλύτερο -θεωρώ- προπονητή. Όχι πως υποτιμώ τον Τούχελ, απλά έχει ένα στυλ που τον βοηθά μόνο σε συγκεκριμένου τύπου παιχνίδια. Ο Ποκετίνο έχει μεγαλύτερη γκάμα στην τακτική του, θυμίζω πως είχε φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, προ διετίας με την Τότεναμ (έχασε από τη Λίβερπουλ με 2-0). Το σετ αποδόσεων είναι μοιρασμένο βάσει του «βάρους» της φανέλας των δύο ομάδων, αλλά νομίζω πως αδικείται η Παρί. Μένει βέβαια αυτό να φανεί και στην πράξη.

Είμαι ανάμεσα στο διπλό με +0,25 και το Χ2 με Over 1,5, που προσφέρονται στην ίδια περίπου απόδοση (2.25 και 2.30, αντίστοιχα). Θα κρατήσω το δεύτερο, καθώς το πιο πιθανό σκορ που βλέπω για το ματς είναι το 1-1.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Champions League στο Foxbet

επιστροφή στην κορυφή