ΡΟΗ 24/7:

ΕΒΕΘ: Διαδικτυακή ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2

eveth

Την Παρασκευή 16 Απριλίου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματικών δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2, την Παρασκευή 16/04/2021 και ώρα έναρξης 14:00, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Κουρμούσης, θα αναπτύξει τα ακόλουθα θέματα:

- Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας
- Διαδικασία αίτησης
- Ποσοστά κρατικής επιδότησης διάρκειας 8 μηνών.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή, κατόπιν εγγραφής. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_4gLkspCHR52sGgMZKM8sLw μέχρι το πρωί της Πέμπτης 15.4.21 και ακολούθως θα λάβουν το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2 μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ: http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα διεξαχθεί συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Στην περίπτωση, που επιθυμείτε να υποβάλετε, εκ των προτέρων, σχετικό ερώτημα, μπορείτε να το στείλετε εγγράφως στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132, Ανδρομάχη Γεωργίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Άννα Μπένη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημειώνεται ότι τα προσωπικά δεδομένα που θα καταχωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της φόρμας συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στα πλαίσια της παρούσας εκδήλωσης.

επιστροφή στην κορυφή