ΡΟΗ 24/7:

Κομβικό ματς για τους «Κότατζερς»

mitrovic fulham

Η πρόβλεψη της ημέρας

Μάθε τα πάντα για το παμεστοιχημα

Μόλις 8 αγωνιστικές (πέραν των αναβληθέντων) μένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και από δω και πέρα κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία αναφορικά με τη μάχη σε κάθε ανοιχτό «μέτωπο».

Στην «ουρά», Φούλαμ και Νιουκάστλ δείχνουν πως θα είναι οι δυο ομάδες που θα παλέψουν για τη μια θέση παραμονής. Σήμερα, οι Λονδρέζοι δίνουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα τους απέναντι στην αδιάφορη Γουλβς.

Φούλαμ: Παρότι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα, η Φούλαμ δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε με το γκολ του Μίτροβιτς, καθώς «προδόθηκε» από την κακή αμυντική της συμπεριφορά. Οι «Κότατζερς» θα έχουν τις ευκαιρίες τους μέχρι το φινάλε, καθώς το πρόγραμμά τους είναι καλύτερο από της Νικούκαστλ, όμως θα πρέπει να πάρουν τα ματς, ειδικά στην έδρα τους, ξεκινώντας με αυτό κόντρα στη Γουλβς. Ο Πάρκερ δε θα έχει τον Λούκμαν, όπως επίσης και τους γνωστούς Κέρνι και Ρόντακ.

Γουλβς: Όντας στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού και με ένα ματς λιγότερο, η Γουλβς δεν δείχνει να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αναφορικά με τη σωτηρία της και είναι λογικό να σκέφτεται από τώρα την επόμενη σεζόν. Οι «λύκοι» στα τελευταία τους παιχνίδια, ειδικά αυτά μέσα στον Μάρτιο, δεν αποδίδουν καλά και ήδη ο Εσπίριτο Σάντο σημειώνει ποιοι θα μπορούσαν να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν. Κόντρα στη Φούλαμ ο στόχος είναι φυσικά η νίκη, που θα είναι η πρώτη μετά από 5 ματς. Εκτός παραμένουν οι Χιμένες, Μπολί, Μαρσάλ και Τζόνι, αμφίβολος είναι ο Μουτίνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς είναι αυτό για τη Φούλαμ, καθώς της δίνεται η ευκαιρία να πάρει μια νίκη πιέζοντας τη Νιούκαστλ στη μάχη της παραμονής. Η Γουλβς σκέφτεται από τώρα την επόμενη σεζόν, θα πάρουμε τον «ακριβό» άσο στο 2.45 της Novibet.


Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές και pamestoixima προσφορές* με τον Άρχοντα.

επιστροφή στην κορυφή