ΡΟΗ 24/7:

Ανίσχυρη χωρίς το… υψόμετρο

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος

Μελέτησα το αποψινό πρόγραμμα, η Σταντάρ ήταν καλό σημείο, αλλά έχασε την αξία του πέφτοντας από το 2.30 στο 1.95. Οπότε θα πάω πιο «πονηρά» με επιλογή από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση της sportingbet

Σε σήριαλ εξελίσσεται η διεξαγωγή του αγώνα Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε – Γκρέμιο. Αρχικά ήταν να διεξαχθεί το πρωί της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας), αλλά επειδή βρέθηκαν 3 κρούσματα covid-19 στην Γκρέμιο αναβλήθηκε και θα γίνει στη 1:15 μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Σαββάτου). Βέβαια αντί για το Κίτο, στον Ισημερινό, όπου εδρεύει η Ντελ Βάλε, θα γίνει στην Παραγουάη και την Ασουνσιόν.

Αυτό θεωρώ πως είναι τεράστιο μειονέκτημα για την Ιντεπεντιέντε, καθώς βασίζει την επιτυχία της στη διοργάνωση, στο υψόμετρο που βρίσκεται η έδρα της (2.800+ μέτρα), στο Κίτο. Συγκεκριμένα, σε αυτή παραμένει αήττητη (!) από το 2014 και μετά στο Λιμπερταδόρες, με 13-7-0 σε 20 αγώνες! Το απέδειξε και πρόσφατα με το 6-2 επί της Ουνιόν Εσπανιόλα. Βέβαια, μακριά από αυτή η επίδοσή της είναι απογοητευτική, με μόλις μία νίκη στα 7 πιο πρόσφατα και μάλιστα κόντρα στην Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, που είναι κι αυτή από τον Ισημερινό. Με λίγα λόγια όσο παίζει στο υψόμετρο είναι ανίκητη, αλλά μακριά από αυτό ανίσχυρη.

Η Γκρέμιο θα έχει απουσίες, δεν είχε ταξιδέψει ο προπονητής Ρενάτο Γκαούτσο Πορταλούπι, που νοσεί από covid, μεταξύ άλλων, ενώ είναι και ταλαιπωρημένοι και οι παίκτες από τα διαρκή ταξίδια (Βραζιλία – Ισημερινός, Ισημερινός – Παραγουάη). Πάντως, σε σχέση με την αποστολή της περασμένης Δευτέρας θα έχει τρία νέα πρόσωπα, τους Φελίπε, Γκέντες και Φερνάντο (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης εδώ). Έχουν παιχνίδια στα πόδια τους οι παίκτες, από το τοπικό πρωτάθλημα Γκαούτσο, γενικά η Γκρέμιο υπέστη μόλις μία ήττα στα 9 πιο πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (6-2-1). Από τη στιγμή που «αφαιρέθηκε» το πιο σημαντικό «όπλο» από την Ιντεπεντιέντε, θα κρατήσω το διπλό, με μια μικρή «κάλυψη» στο -0.25.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Copa Libertadores στο Foxbet

επιστροφή στην κορυφή