ΡΟΗ 24/7:

Δημιουργία e-shop με επιδότηση από το e-λιανικό

business people use technology

Ποιες δαπάνες καλύπτονται από το e-λιανικό για κατασκευή e-shop

Η κατασκευή e-shop είναι το πρώτο βήμα μιας επιχείρησης, για να εισέλθει στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αν μέχρι τώρα η επένδυση σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας φαινόταν δεσμευτική και σας δημιουργούσε ανασφάλεια, το e-λιανικό θα σας βοηθήσει να γράψετε την επόμενη σελίδα στα σχέδιά σας.
Η χρηματοδότηση ΕΣΠΑ για την κατασκευή e-shop φτάνει μέχρι τα 5.000€. Το πρόγραμμα επιδότησης αφορά μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις λιανικής, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί από τις 18 Μαρτίου 2020 και έπειτα.
Η επιχείρηση θα πρέπει να έχει σημειώσει πτώση στο τζίρο πάνω από 20% κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2020, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019, για να μπορέσει να εγκριθεί ως δικαιούχος στο πρόγραμμα.
Νέες επιχειρήσεις, για τις οποίες δεν υπάρχουν δεδομένα σύγκρισης με το 2019, θα θεωρηθούν ότι είχαν μείωση 100% στον κύκλο εργασιών τους.

Δαπάνες που καλύπτονται από το e-λιανικό για κατασκευή e-shop

Εφόσον η επιχείρηση εγκριθεί για χρηματοδότηση, ξεκινά η κατασκευή e-shop. Προτού επιλέξετε το συνεργάτη, που θα αναλάβει τη δημιουργία του e-shop σας, ζητήστε να δείτε ένα δείγμα του έργου του. Έτσι, θα καταλάβετε καλύτερα αν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.
Οι βασικές ανάγκες για τη δημιουργία ενός λειτουργικού και ασφαλούς e-shop είναι η φιλοξενία (αλλιώς και hosting), το web design και development και η απόκτηση πιστοποιητικού ασφαλείας.
Η επιδότηση καλύπτει όλα αυτά τα έξοδα καθώς και τις δαπάνες από αγορές υπολογιστών, laptop, λογισμικού κλπ. Όμως το e-λιανικό προβλέπει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα κατασκευαστεί, θα πρέπει να λειτουργεί σε δύο γλώσσες (προτείνουμε ελληνικά και αγγλικά) και να είναι φιλικό για κινητές συσκευές.
Ο χρόνος που προβλέπεται για την ολοκλήρωση της κατασκευής του e-shop με e-λιανικό, θα είναι 6 μήνες και θα μετράει από την ημερομηνία έκδοσης της εγκριτικής απόφασης.
Για τη δημιουργία e-shop με το e-λιανικό, να θυμάστε ότι είναι σημαντικό ο συνεργάτης αυτός να έχει μεγάλη εμπειρία στο web development.
Στην digital challenge_ κάνουμε ολιστική προσέγγιση στη δημιουργία e-shop . Κάνουμε προτάσεις και δίνουμε συμβουλές σχετικά με:
• Το domain name που θα επιλέξετε
• Το κατάλληλο CMS
• Τον server για το hosting του e-shop
• Το σχεδιασμό λογοτύπου
• Το γραφιστικό περιεχόμενο στο e-shop

Τι ακολουθεί μετά από τη δημιουργία e-shop

Μετά την κατασκευή του e-shop σας, προτείνουμε να ακολουθήσετε ένα πλάνο digital marketing. Με ένα στρατηγικό digital marketing πλάνο, θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα social media και τις μηχανές αναζήτησης υπέρ σας.
Το e-shop δεν μπορεί να φέρει από μόνο του μαγικά αποτελέσματα πωλήσεων. Θα πρέπει να βοηθήσετε την επένδυσή σας να αποδώσει. Στη digital challenge_ αναλαμβάνουμε την κατασκευή e-shop αλλά και την μετέπειτα πορεία του σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, αυτό των ηλεκτρονικών πωλήσεων.
Ακολουθούμε επιβεβαιωμένες πρακτικές του web development και του digital marketing και μέσα από την εμπειρία μας, βοηθάμε την επιχείρησή σας να αποκτήσει νέους πελάτες και να εδραιωθεί στο ψηφιακό περιβάλλον.
Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε απορίες πάνω στην κατασκευή e-shop με e-λιανικό. Ελάτε να μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να κάνετε το e-shop σας να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αναζητήσεων, πώς να δημιουργήσετε κοινό στα social media και άλλα ακόμη θέματα.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 21 Απριλίου 2021 11:40
επιστροφή στην κορυφή