xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

received 585100269082770

Ανοιξιάτικη Κυριακή στη Χαλκιδική

Αίθριος καιρός αναμένεται την Κυριακή 11 Απριλίου 2021. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο ενώ η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 18, στη Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά από 3 έως 19, στην Ήπειρο από 2 έως 17, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 16, στις Κυκλάδες από 5 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 16 και στην Κρήτη από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 4 έως 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί ο Θερμαϊκός και οι Σποράδες, όπου οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στον Πολύγυρο αναμένεται ηλιοφάνεια και στη διάρκεια της νύχτας περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, νότιοι και νοτιοανατολικοί έντασης 1 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νέα Μουδανιά αναμένεται ηλιοφάνεια και το βράδυ περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, νότιοι και ανατολικοί έντασης 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

επιστροφή στην κορυφή