ΡΟΗ 24/7:

Στοίχημα: Άρης ΑΕΚ Προγνωστικά

aris aek 085818
Μεγάλη ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς
 
Διάβασε όλους τους stoiximan οροι bonus και παίξε νόμιμα.
 
Έχουμε μπει για τα καλά στα πλέι-οφ και οι «μάχες» που δίνονται για τις Ευρωπαϊκές θέσεις ολοένα και αυξάνουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Μπορεί ο Ολυμπιακός να θέλει ελάχιστους πόντους για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του και μαθηματικά, όμως όλοι οι υπόλοιποι έχουν δρόμο μπροστά τους.
 
Άρης και ΑΕΚ είναι βασικές διεκδικήτριες των θέσεων 2-4, που θα οδηγήσουν (όπως όλα δείχνουν) στο Conference League της επόμενης σεζόν. Το παιχνίδι τους, έτσι, στη Θεσσαλονίκη, κρίνεται κομβικό.
 
Άρης: Τυχερός στο κάκιστο α’ του ημίχρονο (το χειρότερο του εδώ και πολύ, πολύ καιρό) που πήγε αποδυτήρια στο 0-0 με τον Αστέρα, βελτιωμένος και αποτελεσματικός στο β’, του έφτασε πρωτίστως για να περιορίσει τις απειλές από τους Αρκάδες και δευτερευόντως, αξιοπoιώντας δύο ευκαιρίες, βρήκε ισάριθμα γκολ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) που του επέτρεψε να πάρει τη νίκη (2-0).
 
Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Κουέστα - Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάκιτς - Τζέγκο, Σάσα - Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάντε Σίλβα - Μάνος.
 
ΑΕΚ: Αποσύνθεση. Φάνηκε πως μπορεί να έχει καλύτερη εικόνα μπαίνοντας αξιοπρεπώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, από την στιγμή όμως που δέχτηκε γκολ, κατέρρευσε. Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-4 (και πάλι καλά…), οι φόβοι για ιστορική συντριβή κυριάρχησαν, τελικά όμως αφαιρέθηκε μόνο το επίθετο, αφού με τους «ερυθρόλευκους» να αρκούνται σε μια διαχείριση του παιχνιδιού, το τελικό σκορ πήγε στο 1-5, που αποτελεί «απλώς» ισοφάριση της χειρότερης εντός έδρας ήττας στην ιστορία της Ενωσης.
 
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Αθανασιάδης - Βασιλαντωνόπουλος, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Λόπες - Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σιμάνσκι - Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης.
 
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολες στιγμές περνάει η ΑΕΚ. Πέρα από το ντεφορμάρισμα, υπάρχει δυσπιστία στον προπονητή και οι οπαδοί τα έχουν με τη διοίκηση. Ο Άρης διανύει μια εξαίσια σεζόν, παίζει καλή μπάλα και έχει όλα τα φόντα να βγάλει τον άσο του 2.20 από τη stoiximan. 
 
Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal
επιστροφή στην κορυφή