sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Απ. Πάνας: Κανένα σχέδιο ειδικής τουριστικής προβολής για τη Χαλκιδική

xalkidiki paralia2

Απάντηση Θεοχάρη στη σχετική ερώτηση του Βουλευτή Χαλκιδικής

Η στρατηγική προώθησης επιμέρους προορισμών δεν είναι ευθύνη του Υπ. Τουρισμού ή του ΕΟΤ αλλά των περιφερειακών και τοπικών φορέων όπως οι Ο.Τ.Α. Α΄ και Β’ βαθμού. Τα παραπάνω απάντησε ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στην ερώτηση που υπέβαλε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, στην οποία ζητούσε να ενημερωθεί σε ποιο σημείο βρίσκεται το ειδικό σχέδιο τουριστικής προβολής το οποίο είχε εξαγγείλει για τη Χαλκιδική από το Σεπτέμβριο του 2020.
Ακόμη, ο κ. Θεοχάρης, σημειώνει στην απάντησή του, πως θα ληφθούν έκτακτα μέτρα ειδικής προβολής για τις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τα περιοριστικά μέρα για την πανδημία και πως θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.
Ο κ. Πάνας δήλωσε σχετικά: «Η Απάντηση του Υπουργού Τουρισμού δεν είναι ικανοποιητική, καθώς δεν παρουσιάζεται κάποιο συγκεκριμένο πλάνο ειδικής τουριστικής προβολής, το οποίο και είχε εξαγγείλει ο ίδιος πριν από ένα οκτάμηνο για τη Χαλκιδική. Περιορίζεται μόνο σε γενικόλογη δήλωση, περί μελλοντικής λήψης έκτακτων μέτρων ειδικής προβολής για πληγείσες περιοχές, παρόλο που βρισκόμαστε μπροστά στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, η οποία ξεκινάει για τη Χαλκιδική, έχοντας υποστεί επανειλημμένους αποκλεισμούς από αρχές του περασμένου Αυγούστου».

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr