ΡΟΗ 24/7:

Το μικρό μειονέκτημα και τα «όπλα» του Μπούμπλικ

Προγνωστικά Ημέρας

Γράφει στο Foxbet ο Νίκος Καπίρης

Συνέχεια στα κορυφαία τουρνουά τένις με το Μάστερς του Μονακό. Φυσικά σε χωμάτινη επιφάνεια και με τους αθλητές που έχουν σπίτι στην περιοχή (π.χ. Τζόκοβιτς, Τσιτσιπάς) να εξασφαλίζουν άδεια ώστε να διαμείνουν σε αυτό και να αποφύγουν το ξενοδοχείο.

Παλιά φρουτάκια δωρεάν που έχεις αγαπήσει

Πρώτος γύρος και ένα ματς που δίνει στοιχηματικές επιλογές είναι αυτό του Ζερεμί Σαρντί με τον Σάσα Μπούμπλικ. 1.80 στη νίκη του Γάλλου, 2.00 σε αυτή του Καζάκου.

Σωστή ανάγνωση από τους μπουκ, γιατί μπορεί ο Μπούμπλικ να είναι καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή, όμως όταν πρόκειται για χώμα, υπάρχει… συζήτηση. Ο Καζάκος δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία από την επιφάνεια, το ρεκόρ του είναι 47-37, την ώρα που για τον Σαρντί είναι η καλύτερή του (203-158). Το ματς μπορεί να πάει οπουδήποτε. Θα γίνει αγώνας λεπτομερειών, όμως ο Μπούμπλικ έχει δύο σημαντικά «όπλα». Ισχυρό σερβίς και ποικιλία στα χτυπήματά του.

Έτσι μπορεί να τελειώνει γρηγορότερα τους πόντους, καθώς δεν θέλει να εμπλακεί σε μεγάλα ράλι με τον Σαρντί. Στο μοναδικό μεταξύ τους τον Ιανουάριο, ο Μπούμπλικ νίκησε με 6/4, 6/7, 6/3. Ήταν σε σκληρή επιφάνεια τότε, αλλά και πάλι το Νο 42 μπορεί να βρει λύσεις και τουλάχιστον να προβληματίσει τον Σαρντί.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Τένις του Foxbet

επιστροφή στην κορυφή