ΡΟΗ 24/7:

Δ. Κούβελας: "Αναγκαία η κατασκευή νέας πτέρυγας και αναβάθμισης του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος"

KOYBELAS AGIOS PAULOS 2

Συνάντηση του Βουλευτή της ΝΔ με τη Διοίκηση και το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης

Το Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος" επισκέφθηκε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Οδυσσέα Κάτσακα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσώπους του Ιατρικού και Διοικητικού προσωπικού.

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλο το προσωπικό καθώς όπως τόνισε «όλοι οι εργαζόμενοι κάνουν τεράστια και φιλότιμη προσπάθεια, ειδικά το διάστημα της πανδημίας όπου το νοσοκομείο εξυπηρετεί και περιστατικά covid- 19, προκειμένου να ανταποκριθούν στις δύσκολες περιστάσεις και κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες».

Ο κ. Κούβελας αναφερόμενος στον σημαντικό ρόλο που παίζει το Νοσοκομείο Άγιος Παύλος, -το οποίο διαθέτει κλινικές για τις περισσότερες ειδικότητες-, τόνισε ότι αυτός γίνεται ακόμη πιο καίριος λόγω και της γεωγραφικής του θέσης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «είναι το μοναδικό νοσοκομείο που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης και πολλές φορές εξυπηρετεί και περιστατικά από τη Χαλκιδική. Για αυτό είναι επιβεβλημένη πλέον η προσθήκη νέας πτέρυγας 180 κλινών και γενναίας ανακαίνισης των εγκαταστάσεων για να αξιοποιηθεί ακόμη καλύτερα ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός του. Οι συνθήκες για την αναβάθμισή του είναι πλέον ώριμες. Θα υποστηρίξω την προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις».

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε επίσης για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης που στόχο έχουν την αναβάθμιση νοσοκομείων, την ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας, την ψηφιοποίηση του συστήματος υγείας και τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης του ΕΣΥ. «Παράλληλα με τη μάχη που δίνεται κατά του covid-19, δίνεται και η μάχη για βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού των νοσοκομείων και των ασθενών», υπογράμμισε ο κ. Κούβελας.

KOYBELAS AGIOS PAULOS 1

επιστροφή στην κορυφή