ΡΟΗ 24/7:

Ανοίγει «επικίνδυνα» το ματς στο Παρίσι

Neymar Bayern Munich vs PSG Champions League 2021

Σας πηγαίνουμε ταμείο στα... αστέρια

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος

Αυτή η εβδομάδα είναι που θα μας φανερώσει τις τέσσερις φιναλίστ των δυο Κυπέλλων Ευρώπης, μιας και έχουμε τους επαναληπτικούς στο Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Αρχή παίρνει η κορυφαία διοργάνωση συλλόγων, με Παρί και Τσέλσι να ψάχνουν την διατήρηση των κεκτημένων τους από το πρώτο ματς.

Το ματς στο Παρίσι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας και τη Μπάγερν είναι αυτό που δεδομένα τραβάει όλα τα βλέμματα, καθώς είναι δεδομένο πως οι Γερμανοί ακόμα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Παρί ΣΖ: Προσπαθώντας να κρατήσει πολλά… καρπούζια σε μια μασχάλη, η Παρί ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τη Μπάγερν, έχοντας «προίκα» το 3-2 του Μονάχου. Ο Ποκετίνο γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Μπάγερν, καθώς μιλάμε για την κάτοχο του τίτλου και μια από τις ισχυρότερες ομάδες του κόσμου, που μπορεί να κάνει την ανατροπή ακόμα και με τις απουσίες της. Ο Αργεντίνος τεχνικός είναι σίγουρο πως θα αφήσει τη μπάλα στους Γερμανούς, ψάχνοντας την κόντρα που τον βοήθησε στο Μόναχο. Σημαντικές οι απώλειες των Μαρκίνιος, Ικάρντι, Μπερνάτ και Κουρζαβά, λύσεις πάντως υπάρχουν.

Μπάγερν Μονάχου: Μπορεί το πρωτάθλημα να μην είναι ακόμα εξασφαλισμένο για τη Μπάγερν, όμως οι Βαυαροί είχαν την… πολυτέλεια μιας γκέλας ενόψει του πιο σημαντικού αγώνα της σεζόν γι’ αυτούς. Σαν μια κλασική Γερμανική «μηχανή», η ομάδα του Φλικ παρά τις αρκετές της απουσίες είναι σίγουρη πως μπορεί να φτάσει στην ανατροπή του 2-3 κόντρα στην Παρί, ακόμα και αν χρειαστεί να κάνει κατάθεση ψυχής στο Παρίσι. Απλά για να αναφέρουμε όλα, σκεφτείτε πως δε θα έχει 6-7 πολύ κομβικούς παίκτες στα πρόσωπα των Λεβαντόβσκι, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Σούλε, Μπόατενγκ, Κομάν και πιθανότατα Ερνάντες. Ακόμα και έτσι, πάντως, το ρόστερ της Μπάγερν είναι τόσο βαθύ που μπορεί να πάρει βοήθειες από άλλους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάγερν ψάχνει στην Γαλλική πρωτεύουσα μια νίκη με δυο γκολ διαφορά για να περάσει και αυτό χωρίς να δεχθεί κανένα. Οι απουσίες της είναι σημαντικές, είναι σχεδόν αδύνατο να μείνει με μηδέν παθητικό, έτσι όλα οδηγούν στο over 3.5, που πληρώνει 1.94 η Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σημείο κινήτρου από την BBL Το βαρύ φορτίο της Σίτι »
επιστροφή στην κορυφή