ΡΟΗ 24/7:

Το πιστεύουν οι Γερμανοί, αλλά…

sentragoal sinopsi1

H επιλογή της ημέρας 

Μια εβδομάδα πέρασε από την πρώτη μάχη της Σίτι με τη Ντόρτμουντ στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όλη η Ευρώπη περιμένει να δει αν ακόμα μια χρονιά οι «πολίτες» θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με άδεια χέρια.

Οι Γερμανοί είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και το έργο της πολυδιαφημισμένης ομάδας του Γκουαρντιόλα μόνο εύκολο δε θα είναι στη Βεστφαλία.

Παίξε στοίχημα στο σπίτι σου και κάνε την stoiximan εγγραφη

Ντόρτμουντ: Στην Μπουντεσλίγκα πάντως έδειξε καθαρό μυαλό και καλή ψυχολογία παρά το γεγονός ότι προερχόταν από ήττα εντός έδρας στο ματς με την Άιντραχτ. Αν και βρέθηκε να χάνει από την Στουτγκάρδη, πέτυχε την ανατροπή με τους Μπέλιγχαμ και Κνάουφ να πετυχαίνουν τα πρώτα τους τέρματα με την ομάδα και να βοηθούν στο 3-2. «Έχουμε αρκετή πίστη αλλά από μόνη της αυτή δεν αρκεί. Έχουμε αποδείξει ότι απέναντι σε μεγάλες ομάδες τα καταφέρνουμε καλά. Θα είναι δύσκολη αποστολή αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά», τόνισε ο Τέρζιτς δείχνοντας συγκρατημένη αισιοδοξία.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Χιτς - Μορέι, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο - Μπέλιγκχαμ, Τσαν, Νταχούντ - Ρέινα, Χάαλαντ, Ρόις.

Μάν. Σίτι: Κόντρα στην Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι αλλά το 2-1 αφήνει τα πάντα ανοιχτά στον αγώνα ρεβάνς. Η Σίτι παραμένει βέβαια το φαβορί και δεν πρόκειται να αγωνιστεί απλά για να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ από το πρώτο ματς. Μπαίνει μάλιστα σε ένα κομβικό δεκαήμερο αφού ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου με την Τσέλσι το απόγευμα του Σαββάτου. «Τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε το πλάνο μας, να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε στα ημιτελικά. Ας ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι», τόνισε ο Γκουαρδιόλα δίνοντας ουσιαστικά το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Έντερσον - Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Κάνσελο - Ντε Μπρούινε, Ρόδρι, Γκιντογκάν - Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντόρτμουντ είναι αναγκασμένη να ψάξει ένα γκολ και μετά να αμυνθεί, κάτι που δεν είναι στο DNA της. Η Σίτι αν βρει πρώτη αυτή γκολ θα κάνει το έργο της πιο απλό, έχοντας χώρους για κόντρα. Δε βλέπουμε έκπληξη, θα πάμε με το συνδυασμό του Χ2 με το over 2.5 στο 1.91 της stoiximan.

Για προγνωστικά στοιχήματος, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

επιστροφή στην κορυφή