xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δάσκαλος συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια γυμνασίου στην Πιερία

DIKASTIKO MEGARO KATERINHS14421bb

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Δάσκαλος στους Νέους Πόρους Πιερίας συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Προηγήθηκε μήνυση 28χρονης (σήμερα), σύμφωνα με την οποία τα όσα καταγγέλλει η ίδια συνέβησαν πριν από 14 χρόνια. Ακολούθησε έρευνα των διωκτικών αρχών κατόπιν εισαγγελικής εντολής και στην κατοχή του δασκάλου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια. Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή.

Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο, ενώ η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του αλλά συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Μετά την απολογία του σε ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι περιοριστικοί όροι που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του τρεις φορές τον μήνα και της απαγόρευσης προσέγγισης της καταγγέλλουσας. Ο ίδιος κατά την πολύωρη απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

επιστροφή στην κορυφή