ΡΟΗ 24/7:

Δε τα παρατάει η Τότεναμ

everton tottenham

Η πρόταση της ημέρας έρχεται από την Premier League

Μάθετε τα πάντα για τις pamestoixima προσφορές*

Σε ένα πολύ κρίσιμο τριήμερο μπαίνουμε σήμερα, τη στιγμή που τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν ήδη μπει για τα καλά στην τελική αντίστροφη μέτρηση. Τα παιχνίδια με βαθμολογικό ενδιαφέρον αποκτούν το χαρακτήρα «εξάποντου» και μερικά εξ’ αυτών θα γίνουν σήμερα.

Στο πιο σημαντικό, μακράν, στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον που ψάχνει την επιστροφή στα καλά αποτελέσματα, υποδέχεται την… αγριεμένη Τότεναμ, σε ένα ματς που προμηνύει πολλές συγκινήσεις.

Έβερτον: Εκεί που έδειχνε πως φέτος θα είναι η χρονιά της και στο δεύτερο μισό θα φορτσάρει ακόμα και για την 4άδα, η Έβερτον έχει παρουσιαστεί αρκετά κατώτερη των περιστάσεων το τελευταίο διάστημα και μετά από συνεχείς απώλειες βαθμών ειδικά στην έδρα της, έχει υποχωρήσει στην 8η θέση, μια πιο κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο, Τότεναμ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος την κρισιμότητα του αγώνα για τον Αντσελότι και τους παίκτες του. Ο Ιταλός τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά θέματα απουσιών, με πιο σημαντικά αυτά των Κάλβερτ-Λούιν, Ντουκουρέ, Μίνα, Γκόμες και Άλαν.

Τότεναμ: Πιο «κυκλοθυμική» ομάδα στην Αγγλία δύσκολα θα βρει κάποιος φέτος. Η Τότεναμ μετά το 2-0 επί της Ντιναμό στο Γιουρόπα έδειχνε ικανή για πολλά, όμως ο αποκλεισμός της έπεσε μάλλον… βαριά και έκτοτε προβληματίζει με την εικόνα της. Ο στόχος της 4ης θέσης δεν έχει χαθεί ακόμα (στο -6) και ο Μουρίνιο είναι δεδομένο πως δε θα τα παρατήσει όσο υπάρχουν ελπίδες, πιστεύοντας στην ανατροπή του σκηνικού. Το ματς στο Λίβερπουλ με την Έβερτον ίσως αποδειχθεί κομβικό στα πλάνα του, τη στιγμή που δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Έβερτον να έχει από τα καλύτερα ρόστερ στο πρωτάθλημα, όμως αυτή τη στιγμή δε δείχνει κάτι το ιδιαίτερο στο γήπεδο. Η Τότεναμ παρά τα προβλήματά της έχει την ποιότητα να πάρει μια μεγάλη νίκη που θα την ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Διπλό στο 2.25 από τη Novibet.

 

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr.

επιστροφή στην κορυφή