ΡΟΗ 24/7:

ΕΒΕΘ: Webinar για την ικανοποίηση των πελατών ως παράγοντα ανάπτυξης της επιχείρησης

eveth

Στις 21 Απριλίου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει live webinar με θέμα «Ικανοποίηση Πελατών: ο κρίσιμος παράγοντας για την ανάπτυξη της επιχείρησης», την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρες 15:00-16:00, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Πασχάλη-Αλέξανδρο Τεμεκενίδη, Διευθυντή Ερευνών της εταιρίας δημοσκοπήσεων PALMOS ANALYSIS.

Σκοπός του webinar είναι η κατανόηση των βασικών συστατικών της ικανοποίησης του πελάτη, η ανάπτυξη επιτυχημένης μεθοδολογίας για την μέτρησή της και η αξιοποίηση των αποτελεσμάτων για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

Στο webinar θα αναπτυχθούν θέματα όπως:

- Η χαρτογράφηση της εμπειρίας των πελατών από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης (Customer Journey Mapping)
- Η κατανόηση των βασικών συστατικών της εμπειρίας των πελατών από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης (Customer Experience – CX)
- Οι μεθοδολογίες για την αποτελεσματική μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών από την εμπειρία τους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης
- Οι δείκτες που πρέπει να παρακολουθεί η επιχείρηση σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών από την εμπειρία τους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης
- Η αξιοποίηση των δεικτών της ικανοποίησης των πελατών για την βελτίωση της εμπειρίας τους από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης και η σύνδεσή τους με τους δείκτες ανάπτυξης του κύκλου εργασιών και των κερδών της επιχείρησης.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή, κατόπιν εγγραφής. Για την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, μέσω του link στην πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_xRzOqhW7SYiudGNR15OwQQ, μέχρι τις 20.4.2021 και στη συνέχεια θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα διεξαχθεί συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν, εκ των προτέρων, σχετικό ερώτημα, στέλνοντάς το εγγράφως στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310370132, Ανδρομάχη Γεωργίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Άννα Μπένη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημειώνεται ότι τα προσωπικά δεδομένα που θα καταχωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της φόρμας συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στα πλαίσια της παρούσας εκδήλωσης.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 16 Απριλίου 2021 20:22
επιστροφή στην κορυφή