ΡΟΗ 24/7:

Στο 1.90 η Μπάγερν λες και... "ευχαριστώ"

sentragoal stoixima

Στην Γερμανία το στοιχηματικό ενδιαφέρον

Μάθετε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος

Η μάχη της κορυφής στη Γερμανία μπορεί να έχει ακόμα μια χρονιά πρωταγωνίστρια τη Μπάγερν Μονάχου, όμως 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε τίποτα δεν έχει κριθεί και οι Βαυαροί που είναι εκτός Ευρώπης εστιάζουν στο να ολοκληρώσουν με νίκες τη Μπουντεσλίγκα.

Με τη Λειψία να είναι… κολλιτσίδα από πίσω της, οι πρωταθλητές στοχεύουν στο διπλό μέσα στην έδρα της ισχυρής Βόλφσμπουργκ, μια αποστολή όχι και τόσο εύκολη αν αναλογιστούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Βόλφσμπουργκ: Στη μάχη που έδωσε πριν μια εβδομάδα για την 4άδα, μετά από ένα τρομερό ματς στη Φρανκφούρτη, η Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε με 4-3 και είδε τη διαφορά της από τους «αετούς» να μειώνεται στον πόντο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η θέση της. Στόχος είναι τουλάχιστον η 4η θέση και κόντρα στη Μπάγερν θα προσπαθήσει να αποδείξει πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος και δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Οι «λύκοι» διατηρούν το αήττητο στην έδρα τους μέχρι ώρας στη Μπουντεσλίγκα και πιθανότατα θα το κάνουν μέχρι τέλους, σε περίπτωση που βγουν αλώβητοι από το ματς με τη Μπάγερν.

Δεν δέχτηκε γκολ στις 9/12 πρόσφατες παρουσίες της στο πρωτάθλημα. Εχει ρεκόρ 9-4-0 (5/13 G/G, 7/13 Over) στα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, στα τελευταία πέντε δεν έχει δεχτεί γκολ, συλλογικό ρεκόρ της. Τελευταία εντός έδρας ήττα της το 0-4 από την Μπάγερν στην 34η αγωνιστική της σεζόν 2019-2020.

Απουσίες : Τιμωρημένος ο Άρνολντ, τραυματίες οι Μεχμέντι και Στέφεν.

11αδα
(4-2-3-1): Καστέελς – Εμπαμπού, Λακρουά, Μπρουκς, Ρουσιγιόν – Σλάγκερ, Γκέραρντ – Μπακού, Φίλιπ, Μπρέκαλο – Βέγχορστ.

Μπάγερν Μονάχου: Πήγε στο Παρίσι με πολλές απουσίες και το 3-2 στην πλάτη, έπαιξε επιθετικά, σκόραρε, αλλά το 0-1 δε της έφτανε για να περάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να προσπαθήσει να διατηρήσει τα «σκήπτρα» της. Έτσι, η Μπάγερν είναι αναγκασμένη να αφοσιωθεί στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος στη χώρα της και να αποδείξει πως μια ατυχία δε θα χαλάσει την εικόνα μιας ομάδας η οποία από πέρσι πηγαίνει «πετώντας». Ο Φλικ πιθανότατα δε θα συνεχίσει του χρόνου, όμως θέλει να αφήσει το σύλλογο με τις καλύτερες αναμνήσεις. Το ματς στο Βόλφσμπουργκ δε θα είναι εύκολο, κομβικοί παίκτες όπως οι Λεβαντόβσκι, Γκνάμπρι, Γκορέτσκα, Σούλε και Κόστα λείπουν, όμως το βάθος των Βαυαρών είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Σκοράρει εδώ και 41 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Εχει ρεκόρ 10-1-3 (10/14 G/G, 10/14 Over) εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Σκοράρει εδώ και 31 σερί εκτός έδρας παιχνίδια.

Απουσίες : Αμφίβολος ο Λεβαντόφσκι

11αδα
(4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλαμπα, Ντέιβις – Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ – Σανέ, Μίλερ, Κομάν – Τσουπό-Μοτίνγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η απογοήτευση και οι απουσίες σίγουρα παίζουν το ρόλο τους στο ποδόσφαιρο, όταν όμως μιλάμε για τη Μπάγερν, αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Οι Βαυαροί έχουν την αποστολή να τελειώσουν επιτυχώς τη σεζόν στη κορυφή της κατάταξης και όσο δυνατή κι αν είναι η Βόλφσμπουργκ, οι πρωταθλητές είναι το φαβορί. Μάλιστα, στο 1.90 του Stoiximan θα πάρουμε το διπλό με κλειστά μάτια.


Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές εταιρίες, livescore και πολλά άλλα, επισκεφθείτε το sentragoal.

επιστροφή στην κορυφή