ΡΟΗ 24/7:

Φαβορί στη Ρώμη οι Μπεργκαμάσκι

atalanta vs roma

Είναι πολλά τα λεφτά!

Μάθε τα πάντα για τις Προσφορες casino

Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία ολοκληρώνεται σήμερα με δυο πολύ μεγάλα παιχνίδια, μεταξύ τεσσάρων ομάδων που θα παλέψουν μέχρι τέλους για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ρόμα, Αταλάντα, Νάπολι και Λάτσιο ήδη γνωρίζουν τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους στην κορυφή, κάτι που τους δίνει ένα πλεονέκτημα.

Εμείς επιλέξαμε να αναλύσουμε το παιχνίδι της Ρώμης, ανάμεσα στη Ρόμα και την Αταλάντα, το οποίο θα κάνει σέντρα στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Ρόμα: Η κούραση και το μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων «λύγισε» τη Ρόμα στο Τορίνο την περασμένη αγωνιστική, με αποτέλεσμα οι «τζιαλορόσι» να μείνουν σχετικά πίσω στη βαθμολογία στη μάχη της Ευρώπης. Φυσικά, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η ομάδα της πρωτεύουσας έχει βάλει ως μεγάλο της στόχο την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που πέρα από ένα τρόπαιο, θα της δώσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στην φορμαρισμένη Αταλάντα, η αποστολή δε θα είναι καθόλου εύκολη, ενώ οι απουσίες δεν έχουν μειωθεί ιδιαίτερα για τον Φονσέκα.

Αταλάντα: Η Γιουβέντους παρότι πάλεψε να  πάρει έναν βαθμό από την Αταλάντα, όχι μόνο δεν το κατάφερε να την απειλήσει, αλλά έμεινε πίσω στη βαθμολογία μετά την ήττα της με 1-0 από τους Μπεργκαμάσκι. Οι παίκτες του Γκασπερίνι έφτασαν στις 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, είναι στην 3η θέση αυτή τη στιγμή και με διπλό στη Ρώμη ανεβαίνουν στη 2η, μετά και τη χθεσινή ήττα της Μίλαν. Κόντρα στη Ρόμα το στυλ παιχνιδιού της δε θα αλλάξει, πιθανώς να δούμε και μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση, μιας και ένα διπλό θα της δώσει μεγάλο αβαντάζ στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρόμα είναι λογικό να έχει το μυαλό της και στην Ευρώπη, όμως το παιχνίδι αυτό είναι μια από τις τελευταίες της ευκαιρίες να συνεχίσει Ευρωπαϊκά. Η Αταλάντα, πάντως, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι ανώτερη σαν σύνολο και έχει όσα στοιχεία χρειάζεται για να πάρει το διπλό στη Ρώμη. Στο 1.95 μας το δίνει η Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr.

επιστροφή στην κορυφή