Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο καιρός σήμερα

FB IMG 1591590869837

Βροχερό σκηνικό στη Χαλκιδική

Βροχές στα δυτικά, βόρεια και κεντρικά, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα, μέτριοι και βαθμιαία ισχυροί άνεμοι στο Ιόνιο, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια.

Πιο αναλυτικά:

Για την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 προβλέπονται τοπικές βροχές στα δυτικά, βόρεια και κεντρικά και ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 15 βαθμούς), 11 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 18 βαθμούς), 11 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 9 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς βροχές περιμένουμε στον Πολύγυρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και δυτικοί έντασης 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις και ασθενείς βροχές περιμένουμε στα Νέα Μουδανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και βόρειοι έντασης 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 23 Απριλίου 2021 09:41

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020