xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συνεργασία για θέματα της αγοράς των Ν. Μουδανιών

PANAS EMPORIKOS SYLLOGOS MOYDANIWN 2704

Συνάντηση Απ. Πάνα με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών συναντήθηκε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας.

Ο Βουλευτής εν όψει και του ανοίγματος της εστίασης πληροφορήθηκε λεπτομερώς για τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της αγοράς και ενημέρωσε τους εκπροσώπους για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του στη Βουλή που αφορούν τη στήριξη της επιχειρηματικότητας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Η αναστολή του πτωχευτικού νόμου μέχρι να ορθοποδήσει η επιχειρηματικότητα, η καταβολή επιδόματος σε όλους του επαγγελματίες που δεν πήραν καμία επιδότηση, η κατάργηση τέλους επιτηδεύματος για όλους, η συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης μέσω επιστρεπτέας προκαταβολής, δυνατότητα συμμετοχής σε επιδοτούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα, η αναστολή ρυθμίσεων πληρωμών σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορείες μέχρι το τέλος της πανδημίας, η παράταση όλων των συμβάσεων μίσθωσης επαγγελματικής στέγης στις πληττόμενες επιχειρήσεις, ήταν μερικά από τα θέματα συζήτησης τα οποία απασχολούν τους επαγγελματίες της Χαλκιδικής αλλά και όλης της χώρας.

Ο κ. Πάνας συζήτησε επίσης και μια σειρά ζητημάτων που αφορά την λειτουργία της τοπικής αγοράς των Νέων Μουδανιών και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών Γεώργιο Λείβανο και τα μέλη του Δ.Σ. θα προβεί σε νέες πρωτοβουλίες για την στήριξή της.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2