xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ουσιαστικές παρεμβάσεις στήριξης της οικονομίας της Χαλκιδικής, ζητά η Κ. Μάλαμα

malama easter

Συναντήθηκε με ανθρώπους του εμπορικού κόσμου της Ν. Προποντίδας

Περιοδεία στην αγορά της Νέα Προποντίδας πραγματοποίησε η Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης για τις ανάγκες του παραγωγικού ιστού της περιοχής και των προβλημάτων της πραγματικής οικονομίας. Η Κυριακή Μάλαμα πραγματοποίησε τις πασχαλινές αγορές της από τα εμπορικά καταστήματα των Νέων Μουδανιών, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά της Νέας Καλλικράτειας, συνοδευόμενη από την Συντονίστρια της Ο.Μ. Καλλικράτειας Ελένη Ζάχου και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χατζηασιμίδη.

Όπως υπογράμμισαν οι φορείς της αγοράς, η επανεκκίνηση της οικονομίας δεν συνοδεύτηκε από γενναία μέτρα στήριξης, ώστε να μπορέσουν τα μικρά καταστήματα να επαναλειτουργήσουν, ενώ από την πλευρά τους οι φορείς της λαϊκής αγοράς εξέφρασαν την πολύ μεγάλη ανησυχία τους για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, σε σχέση με το νομοσχέδιο που προωθείται από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Η Κυριακή Μάλαμα τόνισε ότι, σε σχέση με το λιανικό εμπόριο, απαιτείται η διαγραφή των χρεών της πανδημίας κι η μετατροπή της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα, όπως προβλέπει και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Σε ότι αφορά το κρίσιμο ζήτημα των λαϊκών υπογράμμισε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα δώσει τη μάχη, μαζί με τους ανθρώπους της λαϊκής αγοράς για να αποσυρθεί άμεσα το καταστροφικό κυβερνητικό νομοσχέδιο.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2