Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Β. Ελλάδας ο Σταύρος Καλαφάτης (ΦΩΤΟ)

27 4 2021 097 KALAFATHS KEPY EKAB

Πρόσφερε μάσκες και αντισηπτικά

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ) στην Πυλαία Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος πρόσφερε μάσκες και αντισηπτικά, τόσο για τα πληρώματα, όσο και για τους εργαζόμενους του Κέντρου.

"Τα πληρώματα και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ βρίσκονται, καθημερινά, στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό και οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους με κάθε δυνατό τρόπο", είπε ο κ. Καλαφάτης και συνέχισε: "Όχι μόνο να τους συμπαρασταθούμε ηθικά, αλλά να τους προσφέρουμε ό,τι μπορούμε, από τα όπλα που χρειάζονται, για να ανταπεξέλθουν. Ακόμη κι αν η προσφορά αυτή φαντάζει μικρή, στον καθημερινό αγώνα κόντρα στην πανδημία του κορωνοϊού, όλα μετράνε".

Ο υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου και να ξεναγηθεί στους χώρους εκπαίδευσης των διασωστών από την διευθύντρια του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος Τζίνα Λεπτοκαρίδου-Λακασά και την Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Χριστίνα Καραμπελίδου.

27 4 2021 073 KALAFATHS KEPY EKAB

Στελέχη και προσωπικό του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ ζήτησαν από τον κ. Καλαφάτη να επικοινωνηθεί πως ο covid-19 δεν ξεχωρίζει ηλικίες κι αυτό φαίνεται από το ότι, όλο και περισσότεροι νέοι σε ηλικία συνάνθρωποί μας διαμετακομίζονται με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός επισήμανε: "Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Ο εφησυχασμός είναι ο εχθρός του σήμερα. Έχουμε, όμως, ως συμμάχους, το εμβόλιο, τα self test και τα μέτρα προστασίας. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Να εμβολιαστούμε, να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, να ελέγχουμε την κατάσταση της υγείας μας, για να επιστρέψουμε, μια ώρα αρχύτερα στις ζωές μας".

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020