Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μονοπωλούν το ενδιαφέρον οι εγχώριες διοργανώσεις και το Champions League

prognostika stoixima simera webfreebets

Επιστροφή στη δράση για την Super League 1

Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ της Ελλάδα και το Champions League με πληθώρα στοιχηματικών αγορών και ειδικών από τη βετ365.

ΤΣΕΛΣΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22.00) 

Άνετη νίκη για τους “μπλε του Λονδίνου” την περασμένη αγωνιστική στην Premier League κόντρα στη Φούλαμ, αποτέλεσμα που τους διατηρεί στην 4η θέση της βαθμολογίας κρατώντας στο χέρι ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερα να πάρουν πολύτιμο 1-1 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που τους καθιστά φαβορί για την πρόκριση με τον επαναληπτικό που γίνεται στην έδρα τους. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια  ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Τσέλσι παραμένει αήττητη έχοντας συγκεντρώσει συνολικά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με μόλις ένα γκολ παθητικό.  

Στον αντίποδα η Ρεάλ δεν είναι ικανοποιημένη με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού κι αν θέλει να πάρει την πρόκριση θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά.  Εντός συνόρων  έρχεται από νίκη κόντρα στην Οσασούνα με 2-0, διατηρώντας την διαφορά των δύο πόντων από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης σε μία μάχη για την φετινή La Liga που θα κρατήσει μέχρι το τέλος.  

Η Τσέλσι έχει μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού και με βάση την καλή τής αμυντική λειτουργία μπορεί να εγκλωβίσει επιθετικά τους «Μαδριλένους» και να πάρει την πρόκριση. Ο άσος (1) προσφέρεται στο 2.20 και αξίζει το ρίσκο.  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19:30) 

Με την πλάτη στον τοίχο το τριφύλλι καθώς αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του με 2 ήττες και 2 ισοπαλίες, αποτελέσματα που τον έχουν απομακρύνει από την 4η θέση που δίνει το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα του ΠΑΟΚ μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με τους “πράσινους” να έχουν πάρα πολλά παράπονα από τηΝ διαιτησία για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως υπολογίζει σχεδόν σε όλους τους παίκτες του ο Λάζλο Μπόλονι με μοναδική απώλεια αυτή του Φώτη Ιωαννίδη που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. 

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες έχοντας μείνει αρκετά πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, χωρίς να διεκδικεί οτιδήποτε για την συνέχεια. Την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη σε ένα παιχνίδι όπου οι «Αρκάδες» ήταν καλύτεροι χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες να φύγουν νικητές από την αναμέτρηση. 

Νίκη πάση θυσία θέλει ο Παναθηναϊκός για να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο. Οι “πράσινοι” θέλουν να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς για το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού στην Τρίπολη  με ότι επακολούθησε. Ο Αστέρας είναι βαθμολογικά αδιάφορος εννοώ Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του και  τους Λουίς Φερνάντες και Καπίγια. Ο άσος (1) του Παναθηναϊκού στο 1.70 με βάση την ποιότητα και το κίνητρο των γηπεδούχων κρίνεται εξαιρετικός και θα προστεθεί στις επιλογές μου. 

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:15)  

Χωρίς νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια του ο Άρης ο οποίος μετά την ήττα εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε ούτε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Οι δύο αυτές βαθμολογικές απώλειες έχουν φέρει στην ισοβαθμία την ομάδα του Άκη Μάντζιου, μαζί με τον ΠΑΟΚ με τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια να κρίνουν τη 2η θέση.  

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο αδιάφορος βαθμολογικά Ολυμπιακός προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα με 3-1 εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΠΑΟΚ στα τέλη του μήνα με στόχο το νταμπλ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης οι “ερυθρόλευκοι” μετράνε τέσσερις νίκες και μία ήττα αυτήν κόντρα στον “δικέφαλο του βορρά” για το πρωτάθλημα πριν από 15 μέρες. 

Ο Πέτρο Μάρτινς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Άρης θα έχει ένα εύκολο έργο. Το σετ των αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των ομάδων, με τον Άρη να παίζεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα τιμών και ως φαβορί. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα και δύσκολα τους εμπιστεύεσαι ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα κοντράρουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ποντάροντας στο σενάριο ο  Ολυμπιακό να φεύγει τουλάχιστον με τον ένα βαθμό. Επιλογή στην αναμέτρηση το Χ2 σε απόδοση 1.80 . 

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.  

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 05 Μαϊος 2021 10:22

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020