ΡΟΗ 24/7:

«Γραφείο Ενημέρωσης» για συγγενείς ασθενών COVID-19 προτείνει ο Απ. Πάνας

panas kikp

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΙΝΑΛ στον Υπ. Υγείας

Τη δημιουργία «Γραφείου Ενημέρωσης» για συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό, προτείνει ο ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Στην παρέμβασή του ο κ. Πάνας τονίζει, πως για τις οικογένειες των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας, δεν υπάρχει συγκεκριμένο γραφείο για να απευθυνθούν, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας των ασθενών τους. Η κατάσταση μάλιστα προκαλεί την αντίδραση των πολίτων, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων και την εισαγωγή όλο και περισσότερων ασθενών με κορωνοϊό στα Νοσοκομεία αλλά και διασωληνωμένων στις ΜΕΘ.
O κ. Πάνας αναφέρει σχετικά: «Με την παρούσα κοινοβουλευτική μου παρέμβαση, προτείνω στο αρμόδιο Υπουργείο τη δημιουργία γραφείου ενημέρωσης σε κάθε Νοσοκομείο της χώρας, για τους συγγενείς των ασθενών που πάσχουν από κορωνοϊό, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη επικοινωνίας των οικογενειών, που είναι αυτονόητη σε κάθε πολιτισμένο και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο κράτος».

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 06 Μαϊος 2021 21:43
επιστροφή στην κορυφή