ΡΟΗ 24/7:

Ν. Καραμανλής: «Να επιλεγούν οι αξιότεροι»

karamanlis n. portraito

- Συνέντευξη του υποψήφιου Βουλευτή στο Bee Channel


Την ανάγκη να επιλεγούν οι αξιότεροι για το βουλευτικό αξίωμα, που βάζουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου, τόνισε αναφορικά με το διακύβευμα των εκλογών, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καραμανλής στη συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής στο Bee Channel, υπογραμμίζοντας ότι τα πρόσωπα υπηρετούν τους θεσμούς και όχι το αντίθετο.
Ο κ. Καραμανλής μίλησε μεταξύ άλλων, για τις προοπτικές της Χαλκιδικής, για την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα, αλλά και για τις δηλώσεις Σόιμπλε περί κουρέματος του χρέους.
Για την ανάπτυξη στη Χαλκιδική ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι υπάρχει ένα τρίπτυχο που αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να επιφέρει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα: Ο τουρισμός, ο πρωτογενής τομέας και η μεταλλευτική δραστηριότητα και η παροχή υπηρεσιών. Δηλώνοντας υπέρμαχος των επενδύσεων με σεβασμό όμως στο περιβάλλον, ο υποψήφιος Βουλευτής επεσήμανε ότι με συγκεκριμένο πλαίσιο συνδυαστικών μέτρων για τη βελτίωση των υποδομών, τόσο από την κεντρική διοίκηση, όσο και από την Περιφέρεια και τους Δήμους μπορεί να υπάρξει ιδιαίτερη ανάπτυξη στο νομό.
Όσον αφορά τις δηλώσεις Σόιμπλε σχετικά με κούρεμα του ελληνικού χρέους (όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών εκφράζει τον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης, τονίζοντας ότι η εξαγγελία παροχών από τον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται για μικροπολιτικούς λόγους. «Είναι λυπηρό να βλέπουμε αρχηγούς κομμάτων να διαγράφουν τις θυσίες που υπέστη ο ελληνικός λαός. Αυτές οι δηλώσεις ακυρώνουν την οποιαδήποτε προσπάθεια έχει γίνει μέχρι τώρα. Η κάθε Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει την πολυτέλεια της ασάφειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής, επισημαίνοντας ότι ενώ μπήκε μία τάξη στο ελληνικό κράτος, από τον Οκτώβριο και έπειτα, η πολιτική ανασφάλεια που άρχισε να δημιουργείται είχε ως αποτέλεσμα την παράταση των μέτρων.

επιστροφή στην κορυφή