ΡΟΗ 24/7:

τον Νικήτα Μαρτιγάκη στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla65a

Στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουλιανής, Νικήτα Μαρτικάκη, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, το απόγευμα της Τετάρτης, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.

Η πορεία των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στο νησί, το άνοιγμα της εστίασης και το επικείμενο άνοιγμα του τουρισμού, καθώς και οι δράσεις του Συλλόγου, το βασικό άξονα της συζήτησης, στο τηλεοπτικό ραντεβού στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση.
Ο κ. Μαρτιγάκης αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς που "τρέχουν" αυτές τις μέρες στην Αμμουλιανή, τονίζοντας ότι από την Παρασκευή το νησί πλέον θα είναι θωρακισμένο απέναντι στην πανδημία.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο άνοιγμα της εστίασης, επισημαίνοντας ότι έχουν αρχίσει να λειτουργεί, ωστόσο υπάρχουν μαγαζιά που προγραμματίζουν την επαναλειτουργία τους με το άνοιγμα του τουρισμού.
Όσον αφορά τον τουρισμό, ο κ. Μαρτιγάκης, σημείωσε ότι άρχισε "να ζεσταίνεται" η μηχανή, σημειώνοντας ωστόσο ότι πληθώρα κρατήσεων από το εξωτερικό υπάρχει κυρίως μετά του Αγίου Πνεύματος.
Ακόμη ο κ. Μαρτιγάκης, αναφέρθηκε στις δράσεις του Αναπτυξιακού Συλλόγου για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Τέλος προβλήθηκαν δύο ρεπορτάζ της Κορίνας Ζολλά, για την επαναλειτουργία της εστίασης και για την προετοιμασία για το άνοιγμα του τουρισμού στη Χαλκιδική.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 06 Μαϊος 2021 16:29
επιστροφή στην κορυφή