Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιλογές κινήτρου σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία

prognostika stoixima simera webfreebets

Κυριακή με ντέρμπι

Μια από τις ποδοσφαιρικές Κυριακές που λατρεύουμε αναμένεται να ζήσουμε  σήμερα. Γεμάτη με ποδοσφαιρική δράση και με ματς που και μεγάλα ονόματα έχουν και ξεκάθαρο κίνητρο. Και καθώς ποδοσφαιρικό θέαμα και στοιχηματικές επιλογές πάνε μαζί, επιλέγουμε νοβιμπετ για στοιχηματικές επιλογές σε pre-match και ζωντανό στοίχημα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΙΛΑΝ   (21:45)
Βασίστηκε στην κλάση του Ρονάλντο για να πάρει την νίκη με 1-2 από την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και η αλήθεια είναι ότι δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα. Η Γιουβέντους έδειχνε εγκλωβισμένη και το πιθανότερο σενάριο έδειχνε να είναι άλλη μια απώλεια βαθμών, όπως το 1-1 με την Φιορεντίνα την περασμένη αγωνιστική. Αλλά ο Πορτογάλος σούπερ στάρ μετά το 83’ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με δύο γκολ της έδωσε τη νίκη. 

Μετά από ένα νωθρό και “άνοστο” αγώνα κατάφερε και κέρδισε με 2-0 την Μπενεβέντο και μπόρεσε και έμεινε στην τριπλή ισοβαθμία με Γιουβέντους και Αταλάντα. Κατάφερε έτσι να δώσει τέλος σε ένα μικρό σερί δύο χαμένων αγώνων. Στόχος της να παραμείνει σε θέσεις που θα της επιτρέψουν να κουνήσει “σεντόνι” την επόμενη σεζόν, αλλά θα πρέπει να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. 

Με βάση την εικόνα της Γιουβέντους τις τελευταίες αγωνιστικές δεν θα στηρίξουμε τον χαμηλό άσο, ακόμη και αν η Γιουβέντους κερδίσει με 4-0. Αντίθετα οι χαλαρές άμυνες και το εμφανές κίνητρο που είναι αμοιβαίο μας στρέφει στα γκολ.  Επιλογή μας το G/G & over 2.5  σε απόδοση 1.95.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ– ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00)

Κάκιστη στο μεγάλο ραντεβού με την Τσέλσι, αποκλείστηκε από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ χάνοντας με 2-0. Και λίγα ήταν καθώς δεν έπαιξε καθόλου καλά και στηρίχθηκε στον Κουρτουά για να φύγει από το Λονδίνο με μια αξιοπρεπή ήττα. Επιστροφή στα εγχώρια με την αναμέτρηση με την Σεβίλλη που θα κρίνει αν θα μπορέσει να συνεχίσει να ελπίζει για τίτλο ή όχι. Εκτός από τους Σεβιγιάνους θα πρέπει να αντιμετωπίσει κούραση, απογοήτευση και απουσίες.  

Είχε που είχε λίγες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, τις είδε να εξανεμίζονται πάνω στην αμυντική διάταξη της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Υποδέχτηκε την Μπιλμπάο και ενώ την είχε κλείσει στα καρέ της και την πίεζε, γκολ δεν έβλεπε. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη διαφορά ότι οι Βάσκοι άρχισαν να ξεμυτίζουν και να βγάζουν αντεπιθέσεις. Και σε μια από αυτές στην αρχή των καθυστερήσεων έκαναν το 0-1 και άφησαν τους γηπεδούχους με την απογοήτευση και την οργή για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.      

Δεν θα είναι εύκολο το ματς για την Ρεάλ παρά το ότι στα χαρτιά είναι ανώτερη και αυτή με το ισχυρότερο κίνητρο. Οι Ανδαλουσιάνοι θα παλέψουν το ματς. Επιλέγουμε το Χ2  σε απόδοση 1.86

ΡΕΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00)
Η ήττα από την Μπορντό με 1-0 έδωσε τέλος σε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων που την έφεραν σε κοντινή απόσταση από την 5η και τελευταία θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μέτρια και μάλλον κουρασμένη δεν μπόρεσε ποτέ να αποκτήσει ρυθμό και να φανεί ουσιαστικά απειλητική και έτσι γνώρισε την ήττα. Στα θετικά ότι βαθμολογικές απώλειες είχαν και υπόλοιπες ομάδες με τον ίδιο στόχο. Στα αρνητικά ότι το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος ίσως να είναι το δυσκολότερο. Χωρίς τον τιμωρημένο μέσο Καμαβιγκά.     

Αν και υπήρχαν ελπίδες ότι ο Μ΄Μπαπέ θα μπορούσε να αγωνιστεί στο Μάντσεστερ, τελικά ο τραυματισμός του Γάλλου επιθετικού αποδείχτηκε πιο σοβαρός και δεν πάτησε το χορτάρι του “Έτιχαντ”. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Παρί να είναι πιο αργή και προβλέψιμη και έτσι να δεχτεί την ήττα με 2-0 και ταυτόχρονα έχασε την ευκαιρία να παίξει σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά. Στο πρωτάθλημα μετά την νίκη της Λιλ την Παρασκευή θα πρέπει να ελπίζει σε θαύμα για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.  

Παιχνίδι που το θέλουν και οι δύο ομάδες καθώς αγωνίζονται για έξοδο στην Ευρώπη και τίτλο αντίστοιχα. Δεν φημίζονται για την άμυνά τους, ενώ αντίθετα οι επιθέσεις τους είναι αποτελεσματικές. Επιλογή μας το το G/G σε απόδοση 1.71.

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν και στοίχημα από κινητό όπως το novibet app

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να να υπόκεινται σε αλλαγές.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020