ΡΟΗ 24/7:

Είδη ιματισμού σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

E1AZNUoWEAAhHq8

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Είδη ιματισμού παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Παύλος”, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Εστία Παπαγεωργίου”, στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων “Ο Άγιος Παντελεήμων” και στο Σύλλογο Φίλων Θεαγενείου “Αλέξανδρος Συμεωνίδης”, σε μια κοινή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της συνεχούς και εντατικής προσπάθειας με στόχο την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφέρειας Υγείας και του Τομεάρχη Τουρισμού, κάλεσαν την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης να συνδράμει προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη ιματισμού για τις υγειονομικές δομές αλλά και τις μονάδες φροντίδας ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Περιφέρειας με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί και να διανεμηθεί ταχύτατα μια μεγάλη ποσότητα των αναγκαίων ειδών.
Κατά την παράδοση των ειδών ιματισμού στις δομές υγείας και φροντίδας της πόλης, το παρών έδωσαν ο Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της ΠΚΜ Χρήστος Μήττας και η εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Λένα Παπία.
Σχετικά με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χ. Μήττας και ο Τομεάρχης Τουρισμού Α. Θάνος δήλωσαν: «Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της πόλης που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμά μας, παρά τις δυσκολίες και το βαρύ οικονομικό πλήγμα που υπέστη ο κλάδος τους από την πανδημία. Με μεγάλη μας ικανοποίηση ακούσαμε τους εκπροσώπους της Ένωσης να δηλώνουν ότι και στο μέλλον θα συνδράμουν σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους»

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2