Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκολ και θέαμα σε Premier League & Serie A

prognostika stoiximatos livebettingcy

Αρκετές επιλογές για να πάμε ταμείο!

Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο livebetting.com.cy από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Αγγλία και την Ιταλία με πληθώρα αγορών μέσα από την πλατφόρμα της bet365 cy.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ (20.00) 

Σε πολύ καλή κατάσταση εμφανίζονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στην Ρώμη από την ομώνυμη ομάδα επικρατώντας εκτός έδρας της Άστον Βίλα με 3-1. Οι “χωριάτες” ευτύχησαν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Τραορέ, με την Γιουνάιτεντ να πατάει γκάζι στην επανάληψη και με δύο γρήγορα γκολ στο 52’ και στο 56’ να φτάνει στην ανατροπή. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο πολύ φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα, Καβάνι διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Βαθμολογικά oι “κόκκινοι διάβολοι” παραμένουν στη 2h θέση του πρωταθλήματος με 70 βαθμούς σε 34 παιχνίδια έχοντας εξασφαλίσει μία θέση στο επόμενο Champions League. 

Στον αντίποδα η Λέστερ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία δύο παιχνίδια της με Σαουθάμπτον και Νιούκαστλ έχοντας μία ήττα και μία ισοπαλία. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στις “καρακάξες” βρέθηκε να χάνει μέχρι το 73ο λεπτό με 4-0 σε ένα παιχνίδι που ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι “αλεπούδες” ανέβασαν λίγο το ρυθμό φτάνοντας σε δύο τέρματα για τον τελικό 2-4.  

Φαβορί στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι οι οποίοι δείχνουν πιο σοβαροί το τελευταίο διάστημα και με ανεβασμένη ψυχολογία. Από την άλλη η Λέστερ συνεχίζει να έχει αυτοκτονικές τάσεις και αν δεν συνέλθει γρήγορα θα χάσει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Ο άσος (1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 2.40 με βάση και την κατάσταση των δύο ομάδων κρίνεται εξαιρετικός και θα προστεθεί στις επιλογές μου. 

 

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ (22.15) 

Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τους “Αγίους” οι οποίοι ηττήθηκαν και στην έδρα της Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική με 2-0. Βαθμολογικά βρίσκονται στη 16η θέση του πρωταθλήματος με 37 βαθμούς σε 34 παιχνίδια κρατώντας τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Στην τελευταία πέντε παιχνίδια τους μετράνε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία ενώ έχουν δεχθεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις.  

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Κρίσταλ Πάλας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας στην έδρα της υποβιβασμένης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 χάρις στα τέρματα των Μπενκεντέ και Εζέ. Με τη νίκη αυτή οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν  στη 13η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά πλέον την παραμονή τους στην κατηγορία. Στα τελευταία  παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης το Goal-Goal έχει επιβεβαιωθεί στις 4/5. 

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες πάνω-κάτω βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Η επιλογή σημείου στην αναμονή της φαντάζει ριψοκίνδυνη για αυτό θα πάμε στοίχημα με τα γκολ. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 1.80  

 

ΝΑΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (21:45)  

Αήττητη για 5ο σερί παιχνίδι η ομάδα του Κατούζο η οποία επικράτησε και της Σπέτσια την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας με 4-1. Ο Ζιελίνσκι έβαλε μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό τους “Ναπολιτάνους”, με τον Οσιμέν να παίρνει την σκυτάλη και με δύο γκολ να κάνει το 3-0. Η Σπέτσια πίεσε στο 2ο ημίχρονο μειώνονται στο 64ο λεπτό, με τον Λοθάνο να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Η νίκη αυτή φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση στο Champions League την Νάπολι η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλει να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική. 

Από την άλλη η Ουντινέζε θα παραταχθεί αρκετά αδιάφορη έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της βρισκόμενη στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία κόντρα στην Μπολόνια με σκορ 1-1 φτάνοντας έτσι τις 15 στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια της το Goal-Goal έχει επιβεβαιωθεί τις 4 από αυτές.  

Φαβορί στην αναμέτρηση η Νάπολι αν και αμυντικά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα έχοντας δεχθεί γκολ στις 4/5 αναμετρήσεις της. Η Ουντινέζε από την άλλη είναι εκ φύσεως επιθετική ομάδα η οποία αφήνει αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει αξία και με βάση την προϊστορία, καθώς είχε επιβεβαιωθεί αρκετές φορές. Κρατάμε το Goal-Goal στο 1.80  

Ενημερωθείτε για τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα στο livebetting.com.cy, όπως επίσης και πληροφορίες για τις στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Κύπρο.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020