xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ελλείψεις στην Κτηματική Υπηρεσία Χαλκιδικής

PANAS KTHMATIKH1305

Συνάντηση Απ. Πάνα με τον αναπληρωτή Προϊστάμενο

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής Ευστάθιο Χατζόπουλο, πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα που προκύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας.

Ο κ. Χατζόπουλος επισήμανε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην εξυπηρέτηση των πολίτων της Χαλκιδικής, εξαιτίας των ελλείψεων της Υπηρεσίας κυρίως σε προσωπικό αλλά και υλικοτεχνική υποδομή. Τόνισε μάλιστα, ότι οι έλεγχοι πραγματοποιούνται υπό αντίξοες συνθήκες, δεδομένης και της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας της Χαλκιδικής που διαθέτει 530 χιλιόμετρα ακτογραμμών.

Ο κ. Πάνας από την πλευρά του κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανέφερε, πως είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν άμεσα, διορθωτικές παρεμβάσεις για την ενεργοποίηση των διαδικασιών χρήσης αιγιαλού και παραλίας, ώστε να μπορέσουν τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές, να λειτουργήσουν ανεμπόδιστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο κ. Πάνας δήλωσε σχετικά: «Ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, πρέπει να επαναλειτουργήσουν ομαλά όλα τα καταστήματα σε περιοχές αιγιαλού και παραλίας της Χαλκιδικής. Για το λόγο αυτό βρίσκομαι σε συνεχή συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία Χαλκιδικής, ώστε με στοχευμένες πρακτικές και διαδικασίες, να συμβάλλω στην ύπαρξη ευελιξίας και ταχύτητας εξυπηρέτησης των πολίτων».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2